REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Consilierii locali constănțeni nu s-au înghesuit să-și posteze declarațiile de avere și interese

Consilierii locali constănțeni nu s-au înghesuit să-și posteze declarațiile de avere și interese

Replica API 17 iunie 2022 | 00:00 3058

Miercuri, 15 iunie a.c., a fost termenul limită la care persoanele prevăzute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010, printre care și consilierii locali, au putut depune declarațiile de avere și de interse anuale. Se pare că, și anul acesta, doar o parte a consilierilor s-au conformat legii, în timp ce alții s-au folifat. În ceea ce-l privește pe viceprimarul Cocargeanu, acesta și-a făcut timp să posteze documentele cu o zi întârziere fața de colegii săi din Primăria Constanța.

Data limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese anuale a fost 15 iunie 2022, dar se pare că la Constanța legea este făcută doar pentru a se încălca. O parte a consilierilor locali s-au conformat și au depus documetele, conform legii, miercuri, 15 iunie a.c..

Dintre aceștia îi amintim pe liberalii Mihaela Andrei, Arghirescu Adriana, Avătavului Costin, Casimceali Ateș, Nazîru Alexandru Marian, Omocea Cristian, Popa Teodor, Tatu Daniel-Gigi, dar și viceprimarul Ionuț Rusu.

În ceea ce îi privește pe social democrați, doar o parte dintre cei prezenți în Consiliul Local și-au făcut timp să se conformeze legii.

Din cei 7 consilieri locali PSD doar Ioana Dobre și Dede Perodin s-au sinchisit să-și depună declarațiile de avere și interese.

La fel este și în cazul colegilor de la USR. Din cei 9 consilieri doar 4 și-au depus declarațiile.

Vorbim despre Mihai Ochiuleț, Dumitru Caragheorghe, Badea Cerasela, dar și viceprimarul Florin Cocargeanu.

Iată cine sunt restanțierii

Desigur, există și restanțieri. Aceștia sunt Călin Iulian (USR), Garip Mirela (USR), Iacob Florin Cătălin (USR), Merdinian Liviu (PSD), Mihăilescu Cristian (PSD), Nicole Irinela (PSD), Popescu Cristiana (USR), Răsăuțeanu Costin (PSD), Tincu Cristian (PSD) și Constantin Nicolae (PNL).

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina cineva mare la constanta ca se vinde drogurii moraru stelian m****s vinde droguri face comenzi si hasan onur de la dacia ridica coletele mor copii si nu ia masurii nimeni ia spaga dicot constanta si ai lasa sa vanda
0
0
Ce aveti ma cu Tincu asta? Lasati-l sa traiasca: maritat nemaritat e un om bun si ajuta pe toata lumea pentru o spaga in plus
2
0
ia gasit purtatul mastilor ca sa nu fie recunoscuti Tilhariiii la drumul mare la munca mocagiilor
0
0
Astia sunt hoti cu.masca , sclavi suntem noi ca le platim salariul
1
0
uitate la ei. Sclavi cu masca
0
0
Barhalescu la puscarie!
0
0
Cine sa scrie declaratia lui Tincu? Ala nu stie sa scrie. E grea trecerea de la sofer de autobuz la baiat maritat si deodata devenit consilier. Greu tata greu. Sa luati usor ca asta are pe undeva declaratia scrisa de altii dar a ratacit-o de destept ce este!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513