REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Consilierul Dede Perodin traversează strada când vrea și pe unde vrea!

Consilierul Dede Perodin traversează strada când vrea și pe unde vrea!

Mirela PASCAL 26 iunie 2023 | 00:00 3331

Când ești politician, mai ales în Constanța, îți poți permite orice, chiar și să încalci regulile de circulație în trafic. Este vorba despre un consilier local municipal, extrem de grăbit, care a fost prins de reporterii Replica în timp ce încălca legea. Iată despre cine este vorba!

Consilierul Dede Perodin traverseaza strada cand vrea si pe unde vrea!

 

Consilierul local PSD, Dede Perodin, un apropiat al conducerii PSD Constanța, nu ține cont de reguli, atunci când se grăbește! Deunăzi, Perodin se afla cu treabă... politică prin zona Abator, acolo unde organizația are un sediu. Și-a parcat autoturismul pe sensul opus, s-a uitat în stânga și-n dreapta și, iar apoi a traversat... prin loc nepermis.

Consilierul Dede Perodin traverseaza strada cand vrea si pe unde vrea!

Trecerea de pietoni nu era foarte departe, dar chiar și așa, ar fi fost un deranj mult prea mare pentru consilierul PSD. Norocul lui a fost că l-a surprins Replica călcând pe bec, și nu polițiștii! Nu că n-ar fi avut bani să-și plătească amenda, dar orice economie pe timp de criză este sănătoasă!

Consilierul Dede Perodin traverseaza strada cand vrea si pe unde vrea!

Și, pentru că tot am adus vorba de bani, haideți să aruncăm un ochi pe averea lui Perodin. Nu și-a înmulțit proprietățile în ultimii ani, a rămas la două terenuri și o casă, însă sesizăm că are destul conturi bancare... doar șase, și nu sunt goale.

Cel mai „gros“ este de 18.000 lei, iar cel mai „subțire“ de 36.000 de lei. Anul trecut, și-a mai deschis un cont cu 12.000 de lei. Încasează 12.600 de lei pe an din indemnizația de consilier și 91.200 de lei din calitatea de președinte sindicat al Șantierului Naval Constanța. Este și pensionar activ, având o pensie de lux de 81.600 de lei pe an, echivalentul a 6.800 de lei pe lună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Perodin impacheteaza si numara bani toata ziua
0
1
E un mos expirat, un ciorbist. Linge putele lu dumitrache , care sta pe miliardu de euro, si la 114 ani inca ii arde de “polititca” . Nu ii mai satura Dzeu
2
2
Mai traverseaza si el pe unde vrea cat mai poate, pana se schimba lucrurile si apoi nu o sa mai traverseze decat pe treceri...spre alte partide.
2
2
Cap de oaie!cerșetorul partidului! Analfabetul sef! Saracu' fi su.7.000 de lei la apc? Pe ce? Pe nimic!urla ca e dreptul lui sa fie în c.a.!sindicalist e doar pentru bani! În rest face jocurile patronatului!de asta doar prin selectie naturala mai scapa lumea de el!
2
1
concurs de articole de kk la Replica
3
1
Bine ca Aurel Butnaru a traversat pe la trecere si tot i-au fost rearanjate organele, Mirelo!
5
0
Tranversare prin loc nepermis fara urmari,pai asta este nimica tot,mai sapa mai Mirelo poate gasesti ceva cu adevarat interesant despre tipul asta.
3
2
Repulica, sa blurezi numerele de inmatriculare, ca sa nu te trezesti cu procese. La tine nu functioneaza legea? Crezi ca daca scrii vrute si nevrute, ai imunitate de la IPJ Constanta, de la domnul Cocean ? Si apropo, Repulica, vezi ca in Eforie Nord, langa Lidl, unde cobori niste trepte ca sa ajungi in parcare la Lidl, acolo unde militienii directioneaza traficul, este chiar pe colt, un fel de chiosc, unde un r**m si-a amenajat si un barulet, mai retras. Acolo, Repulica, militienii - dupa ce sufla in fluiere 10 minute - se retrag la umbra in acel barulet, si butoneaza la telefoane si stau de vorba cu patronul de e***e rroma. Acum 2 ani, acel patronas a fost ridicat de militie la interventia OPC -ului. Sa inteleg ca acum au dat-o la pace? Bai, Militiene, obosesti dupa 10 minute de suflat in fluier? Dar alea de pe centura, crezi ca obosesc dupa 10 minute de suflat in fluiere?
8
0
DEDE sa-mi dai banii inapoi. Mi-ai promis apartament la heri coanda. Sa-mi dai banii sa nu merg la politie sa te reclam. HOTULE.
5
0
Hai mai da-va în pl noastră...ca voi traversați mereu pe zebra replica foamei.unde erau cei mai disciplinați.
11
1
Ce moaca de poponar are , , sa ii dam foc nenorocitului !
4
3
Dede este un comunist de moda veche care fura pe toate partile. Inclusiv din trezoreria PSD. Sclavul lui Dumitrache, vine si urla pe la partid pana o sa-l bage in pzda ma-sii vreunul. Un jeg mafiot care l-a bagat pe copilul ala nevinovat in CA de la APC desi nu avea nicio treaba cu fenomenul. Profesionistii din port din PSD nu au fost chemati in CA dar l-a pus pe ala micul de 24 de ani sa ridice mana in sedinte unde se luau decizii de milioane de euro. Asta e Dumitrache si Perodin. La partid toti dau vrajeala si promisiuni, dupa alegeri dar ei nu sunt siguri de ceea ce o sa fie in toamna daca ii schimba Ciolacu.. niste javre, nimic mai mult
12
4
Bravo consiere cara banii din taxe cu sacul acasa din toate partile, indeasa banii in sacosa
9
7

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166