REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 12 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6850
17.4° Constanța Joi, 12 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6850
 

Consilierul PSD Adrian Condari: Nu mă regăsesc în gașca care face jocurile la Costinești

Consilierul PSD Adrian Condari: Nu mă regăsesc în gașca care face jocurile la Costinești

Virgil STOIAN 12 septembrie 2024 | 00:00 379

Alegerile locale de la Costinești au fost unele deosebit de controversate. După nenumărate „renumărări” și un tur suplimentar de scrutin, învingător a ieșit Jeanu Dumitru, primarul în funcție. Din echipa acestuia a făcut parte și Adrian Condari, candidat și el la primărie în 2020 dar și la funcția de consilier local din partea PSD. Nu știm ce jocuri se fac la Costinești, Jeanu Dumitru venind la PSD înainte de alegeri, cert este că... ceva este putred. Adrian Condari și-a anunțat demisia, atât din Consiliul Local cât și din PSD, acesta nemairegăsindu-se în actuala gașcă care face jocurile în comună.

Consilierul PSD Adrian Condari: Nu ma regasesc in gasca care face jocurile la Costinesti Adrian Condari

Învins în urmă cu 4 ani chiar de Jeanu Dumitru, Adrian Condari și-a călcat pe suflet și și-a sprijinit fostul adversar în lupta pentru postul de primar al Costineștiului. La trei luni de la alegerea controversată a lui Jeanu Dumitru ca primar, consilierul local Adrian Condari a decis să se retragă din PSD dar și din Consiliul Local. „Am renunțat la poziția de consilier local și totodată m-am retras și din PSD, pentru că nu mă mai regăsesc în gașca care face jocurile la Costinești. Nu mă retrag din politică, însă deocamdată nu știu ce voi face în continuare”, a declarat Adrian Condari, pentru Replica de Constanța.

Consilierul PSD Adrian Condari: Nu ma regasesc in gasca care face jocurile la Costinesti Jeanu Dumitru și Gheorghe Mechenici

Telenovelă la alegerile din Costinești

Vă reamintim că numărarea voturilor alegătorilor la scrutinul din 9 iunie a fost repetată de şase ori în această localitate, în final fiind desemnat câştigător la funcţia de primar Gheorghe Mechenici, candidatul din partea PNL, în detrimentul candidatului PSD, primarul în funcţie Dumitru Jeanu, la o diferenţă de un singur vot.

De asemenea, s-a constatat că mai multe buletine nule au fost considerate valabile, dar şi că doi cetăţeni ucraineni au votat, deşi nu aveau acest drept. După alegerile din turul de scrutin suplimentar, din 7 iulie, primar a ieșit Dumitru Jeanu la 12 voturi diferență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa fii consilier trebuie sa fii cat mai idiot.Ce consiliezi tu ba prapaditule?!Ce experienta de viata ai tu si ce pregatire?! Sunteti vai de mama voastra de pacalici.
2
5

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275