REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Romcim S.A. preia compania Bauelemente Reinvest S.R.L.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Romcim S.A. preia compania Bauelemente Reinvest S.R.L.

Ana Maria LIPAN 4 august 2023 | 00:00 256

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care Romcim S.A. preia compania Bauelemente Reinvest S.R.L. și filiala acesteia Bauelemente S.R.L.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Romcim S.A. preia compania Bauelemente Reinvest S.R.L.

Romcim S.A. produce și comercializează ciment, betoane, agregate, lianți rutieri și filler de calcar. Compania face parte din grupul CRH, care activează la nivel mondial în domeniul materialelor pentru construcții. Societatea-mamă a grupului este CRH plc. din Irlanda.

Bauelemente Reinvest S.R.L. este o companie de tip holding. Bauelemente S.R.L. fabrică produse din beton pentru construcții și produce și comercializează elemente prefabricate din beton.

Ambele companii fac parte din grupul Baupartner, care desfășoară, în principal, activități pe piața producerii și comercializării de prefabricate din beton, precum și pe piața dezvoltării ansamblurilor rezidențiale. În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699