REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

Consiliul Județean Constanța participă la Târgul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

A.F. 6 noiembrie 2023 | 18:42 1215

Consiliul Județean Constanța participă, alături de reprezentanţi ai mai multor asociaţii de profil şi ai autorităţilor publice locale din România, în perioada 6-8 noiembrie, la cel mai influent târg de turism generalist din lume: Târgul de Turism ,,World Travel Market” – Londra. Este o ocazie excelentă de a promova potențialul turistic al județului Constanța și de a stabili conexiuni cu posibili viitori parteneri în dezvoltarea și consolidarea turismului în regiune. 

Consiliul Judetean Constanta participa la Targul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

Printre oaspeții de seamă care au vizitat astăzi standul dedicat instituției, s-a aflat și Excelența Sa, Laura Popescu, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Excelența SA a apreciat modul în care județul Constanța este reprezentat în cadrul târgului, arătându-și întreaga susținere și deschidere față de inițiativa din cadrul CJC, de a include această regiune pe lista principalelor destinații promovate pe piața de turism din Marea Britanie. S-a propus ca anul viitor, județul Constanța să participe cu o prezentare exclusivă în cadrul Institutului Cultural Român din Londra.

Consiliul Judetean Constanta participa la Targul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

La discuție au participat și reprezentanții Organizației de Management a Destinației - Constanța, precum și ai Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Consiliul Judetean Constanta participa la Targul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

„Participarea la un eveniment de talia World Travel Market reprezintă o oportunitate reală de a promova pe scena internațională, atracțiile turistice, cultura, gastronomia și vinurile locale. Această regiune are tot ceea ce fascinează, are tot ceea ce distrează sau merită descoperit din punct de vedere istoric și cultural. Toate aceste avantaje ne ușurează misiunea, dar ne și obligă să facem tot ceea ce putem pentru a promova acest «produs» excepțional care merită să fie inclus în cât mai multe oferte turistice. Am încredere că vom avea, și de această dată, o prezență cât mai atractivă, care va deschide noi perspective pentru turismul din județul Constanța! Mult succes colegilor prezenți la acest târg și tuturor expozanților români!”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Consiliul Judetean Constanta participa la Targul de Turism „World Travel Market“ de la Londra

Evenimentul continuă și în zilele următoare cu o serie de prezentări ale principalelor atracții turistice, culturale și naturale ale regiunii, cu speranța că vom reuși să atragem atenția asupra frumuseților și oportunităților pe care le oferă județul pentru călători. Bineînțeles, nu vor lipsi bucatele tradiționale, înnobilate de savoarea vinurilor produse în cramele din Dobrogea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o excursie la londra pe banii populimii.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166