REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
22.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Consiliul Local Constanța, convocat în ședință. Iată ordinea de zi

Consiliul Local Constanța, convocat în ședință. Iată ordinea de zi

Deria ISLEAM 12 august 2024 | 15:41 580

Consiliul Local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, marţi, 13 august a.c., ora 12:00. Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Consiliul Local Constanta, convocat in sedinta. Iata ordinea de zi

Iată ordinea de zi:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Art. 2 (1) Proiectul ordinii de zi, cu menţionarea titlului proiectului de hotărâre, a iniţiatorului şi a comisiei de specialitate a cărui aviz a fost solicitat este prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziţie.
(2) Proiectul ordinii de zi va fi adus la cunoştinţă locuitorilor municipiului prin mass-media şi prin afişarea pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanţa.
Art. 3 Proiectul de hotărâre a fost transmis în format electronic comisiei de specialitate pentru obţinerea avizului în conformitate cu competenţele comisiei.
Art. 4 Proiectul ordinii de zi se transmite consilierilor locali în format electronic la adresele de poştă electronică comunicate.
Art. 5 Consilierii locali sunt invitaţi să formuleze şi să depună amendamente asupra proiectului de hotărâre.
Art. 6 Compartimentul secretariat, relaţii consiliul local şi administraţia publică, Compartimentul comunicare şi Serviciul informatizare vor duce la îndeplinire prevederile prezentei dispoziţii, iar Compartimentul secretariat, relaţii consiliul local şi administraţia publică va comunica dispoziţia, spre ştiinţă, Instituţiei prefectului - judeţul Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar pe MARIUS CALCIU cand il dati afara de la rajdp ?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016