REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Consiliul Local Constanța s-a întrunit în ședință: toate proiectele au trecut!

Consiliul Local Constanța s-a întrunit în ședință: toate proiectele au trecut!

Virgil STOIAN 20 iunie 2023 | 00:00 2259

Consiliul local al municipiului Constanța a fost convocat în ședință extraordinară, luni, 19 iunie a.c. Şedinţa s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferinţă.

Consiliul Local Constanta s-a intrunit in sedinta: toate proiectele au trecut!

La ședință au participat 27 de consilieri locali, pe ordinea de zi fiind șase proiecte. Proiectul nr. 4 a fost retras de către Vergil Chițac, deoarece nu se înscrie în procedură de urgență.

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre nr. 260/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii  «Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Constanța»;
inițiator: primar Vergil Chițac  
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4 - proiectul a trecut

2. Proiect de hotărâre nr. 261/2023 pentru modificarea HCL nr. 459/2018 privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Traian, Constanța”;
inițiator: primar Vergil Chițac  
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4 - proiectul a trecut

3. Proiect de hotărâre nr. 262/2023 privind probarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico–economici pentru obiectivul de investiţii  Reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța”;
inițiator: primar Vergil Chițac  
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 3 - proiectul a trecut

4. Proiect de hotărâre nr. 263/2023 pentru modificarea HCL nr. 2/2016 privind aderarea UAT municipiul Constanța la teritoriul eligibil aferent parteneriatului Grup Local Dobrogea Nord;
inițiator: primar Vergil Chițac  
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 5  - proiectul a fost retras

5. Proiect de hotărâre nr. 265/2023 privind aprobarea participării la Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic pentru proiectul "Reabilitare imobil situat în Constanța, Aleea Egretei nr. 13";
inițiator: primar Vergil Chițac  
- aviz Comisia de specialitate nr. 5 - proiectul a trecut

6. Proiect de hotărâre nr. 266/2023 privind aprobarea asigurării cofinanțării pentru obiectivul de investiţii «Proiect tehnic execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții Construire stadion „Gheorghe Hagi”, str. Primăverii nr. 2-11, municipiul Constanța”.
inițiator: primar Vergil Chițac  
- avize Comisiile de specialitate nr. 1 și nr. 4  - proiectul a trecut

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mișto tare bradul! Încă mai sunt în sărbătorile de iarna! Sau replica (cu r mic) nu are fotografi care sa meargă la evenimentele pe care le prezintă?
0
0
Adică de ce sa plătim noi, locuitorii Constanței, o lucrare a unei instititii a ministerului culturii , fie ea și un teatru, când exista fonduri centrale pentru instituțiile naționale. Au vrut sa fie opera nationala(ceea ce în calitatea artistica, nu este!!), sa fie plătiți de guvern prin minister. Ce faceți dle primar cu banii noștri? Cum va permiteti sa cheltuiți fără acordul cetățenilor? Poate ca era mai necesara restaurarea unei biserici vechi sau a unui muzeu, constantene. Ce interese va mana?
3
0
Sportivii profesioniști (vezi fotbaliștii, "halepii" si altii ca ei) nu trebuie susținuți cu bani publici, ci doar prin donații (contributii) particulare, (ca peste tot in occident (la noi este aplicația ca "accident"))!!!!
3
0
dar salariile de la dgas de ce nu le maresti bai primare, asta daca esti primar?
3
0
In traducere libera, nu mai vine nimeni la munca. Da-i in gatlejul ma-sii pe constanteni. Furam si jmenuim cat putem ca si-asa nu se agita nimeni. Multa mwie cu mult kkt intregului personal din primarie in special mwie multa consilierilor in frunte cu rahatul de chitac !!!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510