REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.1° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
28.1° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Constanța a fost declarat cel mai trist oraș din România!

Constanța a fost declarat cel mai trist oraș din România!

Replica API 24 iulie 2022 | 21:12 8614

Cel mai trist oraș din România este unul la care nu multe persoane s-ar fi așteptat. Este vorba despre un oraș situat la malul mării, vizitat de un număr mare de turiști în fiecare vară. De Ziua Tineretului, Consiliul Tineretului din România a realizat un studiu numit “Tineri după pandemie: Orașe Fericite”.

Studiul a fost realizat cu scopul de a se afla care este nivelul de fericire al românilor, pe o scară de la 1 la 10. La baza studiului a stat un sondaj prin care s-a analizat cât de fericiți sunt tinerii, ce grad de siguranță simt în orașul din care provin, dar și ce lucruri ar putea fi îmbunătățite în acesta.

Conform studiului realizat de Consiliul Tineretului din România, cel mai trist oraș este Constanța. Nu mulți se așteptau la acest rezultat, din moment ce este vorba despre orașul unde oamenii merg să se distreze în sezonul estival.

5.000 de tineri au fost implicați în acest studiu, având vârste cuprinse între 15 și 29 de ani. Aceștia provin din Târgu Jiu, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare, Bacău și Constanța, scrie fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezultatul nu este concludent ca sa etichetezi Constanta.Participarea unor persoane din 5 orase, Romania are 263orase.Nu dtiu cine a pornit aceasta campanie negativa despre Constanta.
1
0
Bine ati venit intrun oras de cocalari in care femeile se vand pe bani si barbatii in loc sa munceasca sunt cocalari .
0
0
Adauga si machidonimea lacoma si inculta.
1
0
ai mare dreptate cu numarul mare de idioti, uite cate like-uri ai primit!!! si cine este acest Consiliu al Tineretului din Romania niste beizadele obosite si cu foamea in gat pentru parvenire politica!!!
0
0
In tot judetul Constanta -nu doar in oras-, cel mai mare succes il au veneticii. Daca esti venetic sau provii din familie de venetici, in aceasta zona ai toate sansele sa reusesti. Oamenii locului nu au loc sa poata face ceva de venetici, iar acesti venetici reusesc fiindca la randul lor sunt ajutati de alti venetici. Toate au inceput cu 1945, cand comunistii au adus venetici in numar masiv, altfel ar fi murit de foame in zonele natale.
2
0
constanta este un oras mort economic , sarac , mizerabil si fara locuri de munca
0
1
mangalia,ieri,zona lidl.tiganii turci de la parter,mai ales tigancile,au urlat incontinuuu demla 13 la 2 noaptea.unui vecin care le.a atras atentia i.au spus sa se mutedaca nu.i convine.politia e cu ei,merg cu masini fara asigurare toata noaptea,nu au muncit si nu vor munci o zi toata viata,traiesc bine din po eni psd,apacure t,caldura iarna si deranjeaza trei blocuri!in plus de zece pro pe zi toti ymbecilii demla salvare ,pulitie baga sirene ,la 3,4,5 dimineata.trenuriel vis a vis trag de sirene ca vasile fuckin roaita.o placere la mare in romanika,pomi taiati,nu te poti plimba prin statiuni
0
0
Esti p***t sau imbecil,bosorogii aia de care vorbesti au facut ceva ...ce facem noi nu se prea vede!Constanta era unul din orasele cele mai frumoase...dar dupa ce te-ai nascut tu au aparut multi intelighenti ca tine
1
0
Trist este ca a avut si are parte de prea multi incompetenti fie ei politicieni sau asa-zisi specialisti din Primarie
1
0
Din pacate asa arata un oras pradat. Este de noaptea mintii ca un oras cu port cu iesire la mare si Dunare, aeroport, autostrada, legaturi de cale ferata, resurse petroliere in proximitate si capacitati de rafinare aflat la poarta Europei, sa nu fie capabil sa atraga investitii si industrie. Este un oras gri, sufocat cu imbecilitate de betoane incaput pe mana machedonilor si a praduitorilor horeca.
1
0
Mai jos se exprima toti retarzii adusi de Ceausescu si ramasi pe aici! Toate gunoaiele care ati scris mai jos carati va acasa in satele si comunele unde v ati nascut! Constanta nu este pentru retarzii care s au aciuat pe aici! Legat de studiu! E o facatura care face parte din campania de deniflgrare a Constantei! Cine crede.studiul facut de niste asa zis tineri analfabeti merita toata mila celor.care iubesc Constanta!
0
0
cel mai scump si mai imputit oras
1
0
Duceti la munca la cne cernavoda spargeti cloaca aia de moldoveni angajati pe pile din 10 pile ia si 2 baeti destepti din constanta
1
0
sa le multumim pentru asta bosorogilor pachetari care se bucurau la un kil de ulei si unul de zahar.
0
0
Idealul de realizare in konstantza este sa fii baba stirba cu chei in mana pe bordura la aqua magc..Normal ca tineri pleaca si singurii care se intorc si tin orasul sunt fraierii de marinari..Dar se termina si astia..
0
0
Singurul oras fara centru si in cele mai sarace localitati, fara industrie, nici numai vorbim de port, litoral etc, te poti plimba intr-un centru curat, elegant si civilizat. Si de peninsula si-au batut joc cu acel caldaram care s-a facut praf, dar in schimb s-au super imbogatit alesi!
0
0
Trist ,deoarece este cu cel mai mare numar de idioti, bucurosi ca erau carati la vot cu carele alegorice.
4
0
Normal ca e trist. Nu gasim locuri de munca, la stat sunt incregaturi de rude si amante, la privat isi bat joc de tine pe salariul minim si te muncesc pana la epuizare. Taxe mari, acum nu mai avem nici locuri de parcare, un primar capsoman care a bagat tot orasul in reconstructie, noi suntem tot o generatie de sacrificiu. Ne pleaca rudele la munca in afara si plecam si noi. Va uram pe toti pilosii de la stat si pe toata administratia locala!
2
0
Toate orasele de pe litoral sunt triste. Preturile sunt semnificativ mai mari in pietele de acilea fata de Bucuresti. Salariile sunt in principal cat mai mici,locuri de munca nu prea gasesti,sefimea te vrea supus pana la sclavie,adica e un pic mai rau decat in vremea lui Ceausescu. Atata ca acum ai posibilitatea sa te cari din tara. Cine are varsta potrivita sa-si schimbe viata ,mai bine pleaca.
2
0
la cum arata celelalte orase unde s-a mai facut cat de cat, aici .******. s-a dansat, la carnavale organizate de bobu' de mazare, si-n rest nimic, abia acum s-au apucat sa faca Cazinoul, si Casa cu Lei sta sa pice, Comanescu ar trebui expropriat, statul trebuie sa aibe drept de preemtiune.Castelul din Mamaia alta tragedie, aici tot ce este bun se degradeaza si apoi dispare.
0
0
Cel mai trist oras dintro tara esuata!a.Cu ocazia neverseeului era cel mai vesel
1
0
Garoiul si travestitul au distrus orasul.
2
0
CT cel mai furat oras
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513