REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
18.4° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Constanţa Black Sea Air Show, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu! Video

Constanţa Black Sea Air Show, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu! Video

Mirela PASCAL 30 mai 2024 | 12:24 5598

Baza 57 Aeriană organizează joi, 30 mai, începând cu ora 12.00, în colaborare cu Aeroportul Internaţional Mihail Kogălnicenu, o conferinţă de presă în vederea informării publicului despre detaliile organizatorice ale „Zilei Porților Deschise în Baza 57 Aeriană” și ale mitingului  aerian „Constanța Black Sea Air Show ”. La eveniment au participat George Rotaru- Director General al Aeroclubului Romaniei, Cdor Nicolae Crețu- Comandant Baza 57 Aeriană, Bogdan Ionuț Artagea- Director General Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Ancuța Daniela Belu- Primar comuna Mihail Kogălniceanu și Ioan Picu- reprezentant Zum Logistic Fresh.

Constanta Black Sea Air Show, pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu! Video


Cele două evenimente, care vor avea loc în data de 3 august 2024, se înscriu în cadrul acţiunilor de promovare a mediului aeronautic militar şi civil în rândul publicului larg şi vor cuprinde, atât expoziţii statice, cât şi o serie de evoluţii aeriene şi exerciţii demonstrative pentru prezentarea  în zbor a capabilităţilor aeriene militare şi civile.
În spaţiul aerian din județul Constanța vor evolua, atât aeronave militare aflate în înzestrarea Forţelor Aeriene Române şi a detaşamentelor dislocate pe teritoriul ţării noastre, cât şi aeronave civile aparţinând Aeroclubului României, Hawks of Romania şi ale altor operatori civili şi de stat.

Suntem gata pentru pregătirea pentru evenimentul de pe 3 august. Evenimentul organizat de noi este pentru a arăta că avem grijă de aviația militară și civilă. Vă anunțăm că împreună vom colabora pentru a repeta cu o figură mai bună de data aceasta evenimentul de anul trecut.” a declarat Nicolae Crețu.

Anul trecut am avut 20.000 de participanți, anul acesta sperăm să avem mai mulți. Îl avem si pe Ioan Picu, care sperăm să aducă mult mai mulți participanți. Primarul ne va susține, la fel și George Rotaru. Vom încerca să facem acest eveniment mult mai distractiv și mai amplu.” a transmis Ionuț Artagea.

Evenimentul acesta a devenit o tradiție. În fiecare an a fost un succes. Din punct de vedere al primăriei, am sprijinit și vom sprijini organizarea acestui spectacol. Anul acesta, având un alt concept, vor fi mai mulți participanți” a declarat Ancuța Belu, primarul din Mihail Kogălniceanu.

Ne propunem să venim cu o surpriză anul acesta. La finalul show-ului aviatic va cânta un artist internațional. Costurile desfășurării unui astfel de eveniment sunt extrem de mari. Comunitatea și destinația va prospera.” a transmis Ioan Picu.

Video 1:

Video 2:

Video 2:

Video 3:

Video 4:


  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce idiot retardat și analfabet individul ala mic chel și gras.
3
1
O mai foate Barcaru pe Nusa ?
2
1
Handicapati
3
3
unde face show ca acolo totul este in constructie
7
3

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279