REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Constanța Black Sea Air Show, un eveniment de marcă ce debutează astăzi! Video

Constanța Black Sea Air Show, un eveniment de marcă ce debutează astăzi! Video

Andreea VLAICU 3 august 2024 | 00:00 312

Cea de-a III-a ediție a evenimentului de excepție Constanța Black Sea Air Show, organizat de către Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Zum Logistics Fresh, se va desfășura sâmbătă, 3 august a.c., pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, acolo unde au avut loc evoluții aeriene spectaculoase, în prezența unui public numeros. Totuși, reporterii Replica au avut șansa să facă o plimbare aeriană vineri, 2 august a.c. cu un avion YR-IAB și să vadă stațiunea Mamaia și marea de la înălțime.

Constanta Black Sea Air Show, un eveniment de marca ce debuteaza astazi!  Videoplajele, văzute de la înălțime

Cu ocazia desfășurării evenimentului Constanța Black Sea Air Show, care va avea loc sâmbătă, 3 august a.c., pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, reporterii Replica au avut parte de momente excepționale cu o zi înainte de eveniment. Mai exact, aceștia au beneficiat de un zbor demonstrativ cu un avion YR-IAB, cu ajutorul căruia au putut să privească litoralul românesc.

Constanta Black Sea Air Show, un eveniment de marca ce debuteaza astazi!  VideoMamaia, văzută de la înălțime

Imediat după decolare, în fața ochilor a început să se deruleze un peisaj impresionant. În doar câteva minute, avionul care aparține Aeroclubului României a ajuns deasupra plajelor pline de turiști. De la înălțimea atinsă de avion, blocurile, casele, oamenii, parcurile păreau minuscule. Din fericire, vremea a fost favorabilă și a permis un zbor plăcut și lin. Survolarea aeriană s-a încheiat cu trecerea pe deasupra lacului Siutghiol care, împreună cu Marea Neagră, înconjoară stațiunea preferată de majoritatea turiștilor și anume Mamaia.

Constanta Black Sea Air Show, un eveniment de marca ce debuteaza astazi!  VideoMamaia, văzută de la înălțime

Vreme perfectă pentru desfășurarea evenimentului

„Ne bucurăm de prezența în număr mare. Mâine vă așteptăm în număr cât mai mare la acest show care se anunță de un real succes. Vremea va fi extraordinară. În premieră acest show va fi închis cu un concert, va fi o zonă de mâncare și băutură toată ziua. Ne propunem să devină un adevărat festival. Toate premisele sunt bune. De la ora 14:00 mâine vă așteptăm într-un număr cat mai mare. Atenție la trafic, veniți înainte, hidratați-vă, temperatura va fi călduroasă, se anunță 30 de grade. Vă mulțumim și ne vedem mâine!“, a declarat Ioan Picu, organizator şi manager Zum Logistics Fresh.

Constanta Black Sea Air Show, un eveniment de marca ce debuteaza astazi!  VideoMamaia, văzută de la înălțime

Reamintim că evenimentul Constanța Black Sea Air Show va avea loc sâmbătă, 3 august 2024, la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, și promite o experiență completă și diversificată pentru toți iubitorii de aviație și spectacol. 

Video:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768