REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
20.9° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Constanța Coffee Break - Invitație la relaxare!

Constanța Coffee Break - Invitație la relaxare!

Andreea VLAICU 24 august 2024 | 00:00 1266

După o săptămână de muncă, în care treburile cotidiene ne epuizează, avem nevoie de odihnă și relaxare. Și cum este dovedit că o plimbare este bună întotodeauna, atât pentru corp cât și pentru minte, vă invităm la Constanța Coffee Break. Și weekendul ce vine bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, va deveni zonă pietonală de sâmbătă dimineață de la ora 6:00 până duminică noapte, iar circulația rutieră va fi restricționată pe acest tronson de drum.

Constanta Coffee Break - Invitatie la relaxare!
 
Așadar, tineri, copii, părinți, bunici, haideți cu toții la o plimbare pe jos, cu biciclete sau trotinete. Vă invităm să faceți parte din povestea frumoasă a acestei veri! Lăsați mașina, luați pantofi comozi și descoperiți farmecul Constanței!

Constanta Coffee Break - Invitatie la relaxare!
 
În continuare, cei care doresc să facă parte din această poveste frumoasă se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din  cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon  0241485893 sau pe adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro.

Constanta Coffee Break - Invitatie la relaxare!
 
Până la sfârșitul lunii septembrie, zona pietonală va fi deschisă pentru toți iubitorii de mișcare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona pietonala trebuie delimitata.Pietonala doar pana in centrul istoric.Pot merge pe faleza pe plaja sa se plimbe.Nu tot Bulevardul Tomis, toti drogatii, betivii sa urle toata noaptea pe Tomis.De la Miga pana la Lupoaica nu acaparezi tu patron tot bulevardul cu perne sa stea acola pana la inchidere tolaniti in perne si atat. De la Lupoaica pana in piata in centrul vechi au destul loc sa se plimbe toti daca nu le ajunge spatiul sa se intoarca pe B-dul Marinarilor.Faleza este mai mult decat suficient un loc de promenada.Fara circ ieftin,muzica tare,fara larma urlete ca esti mare patron,fara tiganeala perne sa ocupi tot bluevardul.Nu deranjezi toti cetatenii din zona toata noaptea cu circul ieftin sa faca p**a mare patronilor machidonilor,parvenitilor pe tot B-dul Tomis.
3
0
Cocalarie de p***t gust, nimic autentic, scump și de calitate îndoielnică, în ton cu cine ne conduce dar și cu prostimea orașului.
3
0
Propun pietonala de sfârșit de săptămână să se prelungească pana la Dacia și eventual pe strada din Eforie unde sta Chitac. Pe viitor am putea transforma tot centrul în pietonala.
1
0
Sâmbăta și duminica blocați terasele! Ieșiți cu toată familia! O apa plata și un cico și stați cu orele! Seara scoateți boxele la geamuri și dati la maxim! Eventual tot seara poate spălați și balcoanele. Indemn ptr riverani! La ghiolbania primăriei se răspunde cu aceeași moneda!
2
0
un rahat organizat de primarie. dar nici nu-i duce capul la altceva. sa te imbeti,sa urli pe strada, o adevarata placere ptr rezidentii din zona.
3
0
Cezarul a proclamat deschiderea jocurilor in constanta !
3
0
Plătesc chirie în garajul de la subsolul blocului Poppa, vis a vis de Do brasil, și 8 zile pe luna nu pot folosi garajul din cauza c******ui asta de coffe break. În fiecare weekend sunt blocate 35de mașini în garaj, pe banii noștri. Măcar puteau avea bunul simt sa asigure o cale de acces dar i a durut la bascheți.Nesimtire a primăriei.
7
2
Nu se mai termina țigănia asta, cât o sa mai dureze? Locuiesc la un bloc in vis a vis de sala sporturilor si este inadmisibil zgomotul, muzica amestecata și aspectul de satul de vacanta, în centrul orașului.Nu mai vorbesc de faptul ca suntem pur și simplu privați in fiecare wknd de accesul cu mașinile , avem copii, cărucioare, persoane cu handicap, nu interesează pe nimeni. Ar trebui boicotate de riverani astfel de porcarii.Avem pietonala si in centrul istoric si pe stefan cel mare, dar interesele sunt aici la maxhedonimea cu cafenele...
8
1
Si in alte tari au zone pietonale.Mizeriile acelea de perne imputite pe jos in strada.Da,ai dreptul,sa asezi o masuta doua pe langa cladire, nu ocupi tot trotuarul si toata strada.Oamenii nu trebuie sa fie blocati de perne sa te impiedici de ele.De p***t gust in mijlocul strazii.Afara sunt milioane de terase amenajate, bere la halba,rotiserii carne pui porc,peste Tiganie se numeste.Delimitezi lasi spatiu pe trotuar,pui o floare ,o jardiniera cu gust.Poate vreau sa merg pe trotuar.S-au intins ca o hidra au blocat bulevardul cu perne.Pe vremuri erau terase pline. Vanzarea de bere la halba era vedeta, mici, .Toamna, crame cu vin pastrama de oaie,porc.Totul era iefin.cel mai sarac om putea cumpara un mic,o bere.Cofetarii cu prajituri calitative nu chimicale scumpe vandute azi de m*******i,simigerii cu braga,gogoserii,cafenele,ceainarii,patiserii,Cofetarii cu inghetata naturala facuta cu produse naturale cu aroma de trandafiri,de caise,fistic,alune parfeuri,casate,frisca naturala.
6
0
Cand ati facut tigania asta ati facut vreun sondaj sa vedeti cati constanteni vor asta sau este dupa cum gandeste mos teaca
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166