REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 18 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6856
22.4° Constanța Miercuri, 18 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6856
 

Constanța Coffee Break, povestea frumoasă a acestei veri, continuă și în luna septembrie!

Constanța Coffee Break, povestea frumoasă a acestei veri, continuă și în luna septembrie!

Andreea VLAICU 28 august 2024 | 14:59 1255

Va invităm și weekendul acesta să luați o pauză de la agitația cotidiană și să descoperiți farmecul Constanței la pas. Dacă doriți să vă plimbați, să va întâlniți cu prietenii, să vă răsfățați cu preparate delicioase, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, este locul potrivit.  

Constanta Coffee Break, povestea frumoasa a acestei veri, continua si in luna septembrie!

Pentru ca nimic să nu tulbure atmosfera de vacanță și pentru siguranța participanților, se vor lua măsuri specifice în sensul asigurării unui climat de siguranță. Așadar, se va restricționa circulația rutieră pe Bd Tomis, segmentul de drum cuprins între Bd Mamaia și Bd Ferdinand, de sâmbătă, 31.08.2024,ora 06:00  până duminică, 02.09.2024, ora 00:00

„Constanța Coffee Break” reprezintă, în primul rând, un bun prilej pentru a redescoperi bucuria timpului petrecut împreună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
moment special, sa-i pupati turul pantalonilor primarului.
1
0
Vor ei sa faca ceva ca afara dar nu au stil si nici rafinament.Afara se inchid anumite strazi dar sunt laste zone pietonale pt.pietoni. Ce k*t mese, scaune,butoaie,perne in mijlocul starzii? Ce e tigania asta in Constanta? Prostimea de la conducerea orasului nu vede tigania ? Cati tampiti si cati p****i ? Ba atat de multi p****i ca nu aveti pic de gust si rafinament sa amenajati mici terase pe acel bulevard? De ce dracu trebuie sa in mijlocul strazii sa beau coifea? De ce nu la o terasa bar pe plaja amenajata.Nici sa ma plateasca in valuta si nu as sta la acele mese in mijlocul strazii sa beau ceva .Stau ca un k*t in mijloc.Prostii stau acolo. Sa stai ca prostul in mijlocul strazii lao masa pe asfalt sa bei coifea.De ce nu au pus mese pe trotar langa acel parc,sau langa fosta posta in acel spatiu amenajat frumos cu plante verzi etc.De ce in mijlocul starzii? Afara strazile sunt pietonale dupa ora 17 sambata, duminica se inchid mai devreme merg oamenii la munca luni.
2
0
nelule sa ti se intoarca insutit. Chiar daca esti troll tot ti se vor intoarce garantat platesti pe pamant.
1
1
Meltenii astia care se plimba fara rost pe asfalt si iau masa pe sosea sunt aia care injurau coloratii care la nunti fac acelasi lucru.Eu maine daca fac gratar pe trotuar in fata casei iau amenda dar la k*t coffee e dezlegare de la vc
4
2
Lăsați partea carosabilă a bulevardelor pt mașini. Faceți in acea zonă benzi unice pt autobuze astfel degrevați bd Mircea și str Rascoalei de transportul in comun. Firma de transport local ne recomandă sa plecam mai devreme de acasă deoarece este haos în oraș. Așa făcea bunica acum trebuie luate măsuri pt creșterea nr de autobuze in orele de vârf pt a se asigura ritmicitatea din grafic. Dacă administrația nu va lua măsurile necesare asigurării unui transport in comun civilizat își va pierde sprijinul și încrederea constănțenilor.
7
0
multa m...ie CTA COFFEE BREAK
5
2
ne am saturat de vedete lee astea, la yarna vrem sai vedem, acum lasati la liber circulatia, fara circ va rugam, ,bagatii la cazino ?
8
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166