REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Constanța, din nou, fără apă caldă

Constanța, din nou, fără apă caldă

Replica API 13 septembrie 2022 | 10:56 4398

Urmare a lucrărilor executate pentru modernizarea rețelei de transport ni s-a solicitat închiderea magistralei M1 pentru executare lucrări de modernizare la aceasta.

Pe cale de consecință a rămas funcțională doar magistrala M2 care fiind supusă la presiuni ridicate din cauza instalațiilor rudimentare deținute de CET Palas aceasta a cedat din nou.

Echipele de reparații ale TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. desfășoară activitățile specifice de identificare a avariilor, excavare a terenului și decopertarea canalului termic, golire instalație și executare lucrări de reparație cu sudură a conductelor vechi în zona avariată.

Au transmis oficialii TERMOFICARE CONSTANȚA: „Vom reveni cu informații cu privire la repunerea în funcțiune a celor două magistrale de transport a agentului termic primar.””Pe magistrala M1 se fac lucrări care vor dura 11 ore, preconizându-se ca mâine după-amiază consumatorii care sunt arondați acestei magistrale să beneficieze de apă caldă. Pe magistrala M2 se fac lucrări de escavare, neputându-se da un termen de furnizare a apei calde.” a declarat directorul TERMOFICARE CONSTANȚA S.R.L. , Liviu Popa, pentru Replica de Constanța.Zonele afectate vor fi: Complex Anda, Km 4-5, Km 5, Doraly Mall, Viile Noi, Poarta 6, Spitalul CFR, Faleză Sud, Piaţa Farului, Abator, Complex ICH, Gară, Spitalul Municipal, Policlinica 2, Casa de Cultură, Şcoala nr.11, Centru, Peninsulă, Tomis Mall, Piaţa Griviţei, Piaţa Unirii, Poliţia Municipiului, Muzeul de Marină, Casa de Pensii, Starea Civilă, Zorile, Teatrul Liric, Sala Sporturilor, Spitalul Militar, Piaţa Chiliei, Tomis I, Tomis II, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Flămânda, Capitol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiti cine o sa va mai voteze idiotilor?doar mortii mamelor voastre...
0
0
Panaramelor
0
0
chitac repara tot orasul, deci nimic nu va functiona. Si cum spune si directorul de la Termoficare, nu se stie cand vor termina lucrarile . Super conducere are orasul asta !!!
1
0
Bai chacat pansat, rusnac obosit, promotor de propaganda obosita. Sa ne bagam pwl in tine si AURU ma-tii. Va plateste bine piticu Putin ?
1
1
Cum se comenteaza de Raja imediat stergeti. RUSINE
0
0
Cand va venii ziua votarii vom vota romanii patrioti nu slugile UE, vom vota AUR
1
0
2-3 zile daca am avut apa calda in ultima luna. Asa bataie de joc n-am trait in viata mea. Saptamana viitoare vin sa-mi instaleze centrala, o sa le las caloriferele in fata la asociatie, sa ma dea in judecata, de-abia astept.
2
0
RUSINE!!!!!!!! DOMNUL CHITAC DOARME????? NU!!! MARESTE IMPREUNA CU PSD INDEMNIZATIILE MEMBRILOR CONSILULUI RADET DE NOUA ORI!!!!!!! CHIAR NU VA PASA DE CONSTANTENI, STMABILILOR????
3
0
Antrenament ... pt iarna ce vine !
1
1
N-ai tu apa ca primarul
0
0
Vino la mine ! Ti-o spal eu !
0
0
Cred ca a inceput marea economie propusa de UE,iar sclaveti de romani au trecut la executare!
1
1
Constantenii au centrale termice
0
0
apa calda oprita in 16.08, a venit pe 08.09 seara, din data de 10.09 iar nu avem apa calda. dipret total fata de populatie. DESFIINTATI URGENT RADETUL CA LA NAVODARI ca e capusa mancatoare de bani publici
1
0
Primarul Mun.Constanta, nu locuieste in Mun. Constanta!! Primarul " ales", locuieste in Eforie!! Asta ca sa stiti alta data pe cine votati prostilor!! Va meritati soarta!! Promarul este un sfidator, arogant si inconjurat numai de incompetenti alesi dupa chipul si asemanarea lui!!
3
0
degeaba va chinuiti sa tineti in viata un sistem de termoficare care este praf! Mai bine nu mai puneti bete in roate oamenilor si lasati-i sa se debranseze de la rahatul asta!
2
0
Guvernul stie ca de 1 luna de zile nu avem apa calda?Si tu, ca un primar nesimtit, te doare in cur de oamenii acestui oras european pe hartie, si nu faci nimic, inclusiv nu iti ceri scuze ca ne umilesti in halul acesta. GUVERNUL ROMANIEI SE MULTUMESTE CU ACEASTA SITUATIE??NU FACETI NIMIC????Minciuni peste minciuni si sfidarea populatiei si asa batjocorite de halul in care este orasul, in ruine, ca dupa bombardamente.
0
0
Ma duc sa fac baie la domnul primar! Prosoape aveti?
2
0
Inca o dovada a incompetentei administratiei locale.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513