REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Constanța, în coada clasamentului Târgurilor de Crăciun! Video

Constanța, în coada clasamentului Târgurilor de Crăciun! Video

Virgil STOIAN 7 decembrie 2023 | 00:00 2467

Este luna cadourilor și în toate orașele mari din România s-au deschis târgurile de Crăciun. Mai frumoase, mai fastuoase sau mai sărace în funcție de buget, târgurile de Crăciun sunt asaltate de copii, dornici să se distreze. La Constanța, este pentru al doilea an când Târgul este organizat în parcul Oleg Danovski. O alegere neinspirată pentru că spațiul este mic, aleile înguste și întortocheate și dacă vin 100 de persoane deja este aglomerație. Colac peste pupăză, un control al CJPC a arătat că există multe deficiențe în privința operatorilor. Astfel, într-un clasament neoficial, Târgul de Crăciun de la Constanța pare a fi pe ultimele locuri.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! VideoTârgul de Crăciun de la Constanța

Așteptat cu mare nerăbdare, în special de către copii, Târgul de Crăciun de la Constanța a dezamăgit încă o dată. Aceleași căsuțe obosite, aceleași jocuri de dat cu pumnul, același carusel antic... aceleași probleme din fiecare an. Patinoarul nefuncțional, controale ale CJPC lăsate cu închideri de căsuțe și lista ar putea continua. „Tiribombe are, aspectul este adecvat bâlciului, iar locația pe care am închis-o face parte din tabloul unui bâlci autentic”, a declarat Horia Constantinescu, după controlul în urma căruia a găsit mai multe nereguli.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! VideoTârgul de Crăciun de la Constanța

Prețurile sunt și ele destul de piperate: o scovergă – 18 lei, o bere – 15 lei, un mic – 7 lei, vin fiert – 12 lei, porumb fiert – 15 lei. Multe căsuțe închise, mașinuțe nefuncționale... un mare fiasco.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! VideoCluj

La Cluj, alta e situația 

Dacă la Constanța, târgul pare un fiasco nu același lucru se poate spune despre cel de la Cluj. Copiii se pot bucura de trenulețul spiridușilor, o scenă destinată concertelor şi un patinoar de 600 mp. Mii de clujeni vin zilnic la Târgul care se va închide abia pe 15 februarie.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! VideoTârgul de Crăciun de la Sibiu

Proiecții la Sibiu

Printre atracțiile principale din acest an, de la Sibiu, fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit. În plus, în târg, sibienii și turiștii vor găsi mai multe locuri în care își vor putea face pozele perfecte. Punctele de făcut fotografii sunt mai interesante ca oricând. Nu lipsește nici patinoarul dar nici roata panoramică.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! Video Târgul de Crăciun din București

Scrisori pentru Moș Crăciun

Pe 30 noiembrie  a fost deschis și Târgul de Crăciun București, din Piața Constituției. Copiii sunt așteptați la Casa lui Moș Crăciun, un loc de poveste în care spiridușii îi vor ajuta să-și realizeze propriile scrisori cu dorințele de Crăciun. Tot aici sunt pregătite și ateliere de creație pentru cei mici, iar Moș Crăciun sosește pe 15 decembrie, unde va rămâne până pe 24 decembrie. Târgul a fost luat cu asalt încă din primele zile, una dintre atracții fiind reprezentată de roata panoramică.

Constanta, in coada clasamentului Targurilor de Craciun! VideoTârgul de Crăciun de la Brașov

Cozi la Târgul de la Brașov

Brașovul are cel mai mare târg de Crăciun din istoria sa, numărul vizitatorilor fiind atât de mare, încât se stă la cozi multe minute. Prețurile au rămas asemănătoare cu cele de anul trecut: turta dulce este între 10 și 15 lei, un pahar de vin fiert 8-10 lei, la fel și țuica fiartă. Cei care vor și alte produse decât cele din târgul din Piața Sfatului au strada Republicii la dispoziție, unde găsesc restaurante, baruri, terase și tot felul de produse.

În concluzie, Constanța e pe ultimele locuri în privința Târgului de Crăciun. Poate la anul se va găsi o locație mai bună dar și o organizare care să nu lase un gust amar vizitatorilor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orasul si judetul sunt in una din zonele cele mai sarace ale tarii si mult mai corupte fata de altele de 33 de ani in conditiile astea ce pretentii mai putem avea ? atat saracia cat si coruptia se datoreaza tuturor primarilor, consiliilor municipale si cj din ultimii 33 de ani cu un sprijin solid de la toate guvernele si parlamentele cu decizii si legislatii luate si facute dupa interese de grup si care ne-au tinut in permanenta in mizerie si saracie; altii ca cehii si polonezii sunt mult inaintea noastra
6
2
constanta e in fruntea clasamentelor groaznice, orasul cel mai scump si cel mai imputit, cu primar de eforie adica primar contra constantei, pe care tot el a transformat-o in santier, o hazna plina de praf si moloz
13
2
Comuna Constanta e pe ultimul loc la tot, este doar un singur zbor la Luton din Kogalniceanu cand exista 20000 de navigatori care trebuie sa mearga pana la Bucuresti pentru un zbor. La cocalari , idioti si pomanagii este pe primul loc daca mazare a fost imparat 15 ani iar dupa a venit apvistul mos teaca chitac.
16
1
Cand ajungi in Constanta din vacanta, te apuca depresiile:))
12
0
eu nu inteleg de ce fac targul asta in acel parc, poate o fi mai mult loc in acel parc, dar cred ca ar da mai bine sa fie organizat in Piata Ovidiu, in fine, cum o dai nu-i bine, ca aici totul este de kkat
12
1
v****l pleacă oricum ești in plus . Alții sunt peste tine și fac toate apele tu dormi în birou și alții își măresc averile
11
1
In bazarul acela de Craciun, ei aduc aparat de masurare lovituri cu pumnul, ca sa se sperie copiii cand trec ! Huooo, don primar de 2 lei !
27
1
Cel mai mizerabil târg! Cele mai mare șpăgi și combinații! Mai face lumea combinații și în orasele mari...dar la noi pe fata se face tot! Sa ne fie rușine cu asa conducere a orașului!
16
0
Avem ce votam,daca de 33 de ani se alege p***t,inseamna ca problema e la populatie.
13
0
Constanta este ultimul la toate..târg,oraș,șosele,lucrări,stațiuni,administrația, infrastructura, parcuri,și multe altele Asta din cauza ca au fost aleși numai incompetenți, care si-au urmărit doar creșterea averii..nu dezvoltarea orașului...ne meritam soarta..
24
0
În văgăuna numită Constanța la ce te poți aștepta? Dincolo de cum îl descriu toți: mic, urât, aglomerat, am și eu o stupoare: cât de cretini puteți fi ca să montați într-un orășel al copiilor aparate de dat cu pumnul, ca în iarmarocurile țărănești?
30
0
Este logic, cel mai urât oraș din țară nu poate avea decât cel mai urât târg de Crăciun. Aveți încredere în vergil chițac.
32
1
Care oras, care targ, care lumini, nu avem oameni capabili pentru a infrumuseta orasul, la noi se cere doar parandaratul
26
0
Asa idiot de primar, asa targ de craciun, asa oras! Alupigus chitac!
24
3
Constanta este in coada clasamentului la orice fata de marile orase ale tarii.
33
0
sunt controlate de un clan mafiot, sunt smecherii care ridica Titanicul in Mamaia Nord. Nu ai voie sa le deranjezi afacerile ca e jale. orasul este a lor
23
0
Noroc cu caruselul lu Vasea. Singurul lucru de Doamne ajuta
6
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510