REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Constanța, în stradă! România, calificată în optimile de finală de la EURO 2024! Video

Constanța, în stradă! România, calificată în optimile de finală de la EURO 2024! Video

Deria ISLAEM, Mirela PASCAL 27 iunie 2024 | 00:00 6159

Meciul România - Slovacia,  decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale EURO 2024, a adus bucurie în suflete a milioane de români. Fotbaliștii noștri au făcut un meci excepțional, deși adversarii au deschis scorul destul de repede. Băieții noștri s-au demoralizat, însă au reușit să se monteze rapid și să egaleze scorul din penalty, prin Răzvan Marin. La finalul partidei, toată lumea a plecat acasă fericită. Ambele echipe s-au calificat în optimi, iar bucuria este cu atât mai mare pentru România cu cât fotbaliștii români nu au mai avut o asemenea oportunitate de 24 de ani. Bucurie a fost și la Constanța, în parcul de la gară, acolo unde mii de suporteri au urmărit meciul cu sufletul la gură. Emoții au fost și-n baruri, ori în cafenele... iar după meci fanii au ieșit pe străzi pentru a sărbători și astfel le-am aflat și impresiile

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

Naționala de fotbal a României a câștigat Grupa E și s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, după 1-1 cu Slovacia. Slovacii au fost periculoşi prima oară în min. 22, la o fază fixă, când Haraslin a executat o lovitură liberă cu efect, iar balonul a trecut puţin pe lângă bară, nefiind atins de vreun jucător. Stanciu a tras de la 22 de metri, dar Dubravka a prins mingea.

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

În minutul 24, Duda a reluat cu capul centrarea cu boltă a lui Kucka, profitând de ezitarea defensivei noastre.În min. 34, Hagi a fost faultat de Hancko la limita careului, arbitrul a dictat lovitură liberă, dar a arbitrajul video a schimbat decizia în penalty. Răzvan Marin (37) a transformat impecabil şi a egalat.

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

 

Video:

 

.

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

Au urmat alte faze spectaculoase, cu multe ocazii, atât pentru noi, cât și pentru adversari, însă la finalul jocul toată lumea a fost fericită, ambele echipe consimțind că rezultatul de egalitate le avantajează în balanţă cu riscul primirii unui gol.

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

Nu știm ce a fost pe stadionul din Frankfurt, dar ne imaginăm. Știm însă, și vă arătăm și vouă, ce a fost la Constanța, în parcul de la gară, acolo unde mii de suporteri au urmărit partida. 

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

 

Video 1:

 

„Un meci foarte bun, o atmosferă incredibilă. A fost extraordinar. N-am mai trăit niciodată o asemenea atmosferă. S-a scris istorie. Eu n-am trăit clipele generației de aur”, ne-a declarat un suporter. 

„Un meci foarte strâns, dar am câștigat, ne-am calificat pe primul loc și sper să mergem mai departe”, a spus un fan.

Video 2:

 

„A fost un meci strâns, am luat calificarea, se putea și cu un scor în favoarea noastră. Sincer, mă așteptam, nu se putea problema că pierdem, dar mă așteptam și la o victorie. Nu trebuie să asculte gurile rele, de acasă jocul se vede diferit”, a spus un alt suporter. 

Constanta, in strada! Romania, calificata in optimile de finala de la EURO 2024! Video

 

„A fost un rezultat foarte bun, așteptam de mult meciul. Ne-am calificat, asta contează”, a spus alt fan al echipei naționale.

Video 3:

 

„Un rezultat incredibil. Nu pot să cred că, după 24 de ani, România a reușit să se califice. Îi iubim și îi susținem necondiționat până la capăt”, a spus altul. 

Video 4:

 

România – Olanda se joacă marți, 2 iulie, la Munchen!

Optimea de finală România – Olanda se va juca marți, 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen! Un stadion care potrivit standardelor UEFA, pentru EURO 2024, are o capacitate de 66.000 de locuri. Aici am debutat în turneu cu un extraordinar 3-0 în fața Ucrainei, într-o atmosferă teribilă creată de zeci de mii de români în tribune! 

Cât costă biletele la România – Olanda

Bilete la România – Olanda în optimi de finală EURO 2024 vor deveni disponibile pe site-ul UEFA în orele următoare și vor putea fi procurate de suporterii români la următoarele prețuri:

Peluze – 50 euro
Categoria 3 – 85 euro
Categoria 2 – 175 euro
Categoria 1 – 250 euro
Categoria Prime – 500 euro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Parlamentul care a delapidat tot și vândut nu ieșiți! Popor cu probleme de amnezie
4
1
ACESTI INDIVIZI CARE STAU LA MESE,SI FREACA MENTA, VOR FI VIITORUL DE AUR AL ACESTEI TARI...EI NU VOR MUNCI NICIODATA, CA ...N-AU TIMP DECAT DE FOTBAL..SI VOR ASIGURA PENSIILE CELOR CARE AU FACUT CEVA..PENTRU ACEASTA TARA...SA NE MANDRIM CU ACESTI,,,TINERI...
17
1
Mult timp liber aveti cu fotbalu vostru
15
1
Cu atac de tinichea și apărare kur de fier mergem mai departe cu fotbal cu porția ca la rate
16
2
In 1994 la campionatu mondial a fost altceva astăzi pare fasait tot
21
4
O echipa de cocalari analfabeti, dar hey, poporul in sine e format in mare parte din cocalari analfabeti, iar din orgoliu oamenii aveau nevoie de o astfel de bucurie fotbalistica in vietile lor, căci tot uitandu-te in stanga si in dreapta la alte natiuni te cam saturi la un moment dat de esecuri. Pe scurt, o bucurie justificata, dar vomitiva
30
13
Su ge ți pup la cu echipa voastră de bețivi și droguri gati
12
20
Daca nu eram la meci nu câștiga Romania
13
9
GRUPA E....
13
1
Bravo !!! La cat mai multe rezultate !!! Hai r*mânia!
18
5
Din păcate fundașii buni ai țării noastre lipsesc
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510