REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

CONSTANȚA: Pe șoferii BEȚI CRIȚĂ nici mașinile nu-i mai suportă și încearcă să se 'SINUCIDĂ'

CONSTANȚA: Pe șoferii BEȚI CRIȚĂ nici mașinile nu-i mai suportă și încearcă să se 'SINUCIDĂ'

Replica API 23 ianuarie 2021 | 23:04 2347

Se pare că nici autovehiculele nu-i mai suportă pe șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice și/sau fără permis de conducere, motiv pentru care încearcă să se ”sinucidă”. Ne referim la faptul că respectivii conducători auto au provocat accidente rutiere.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Progresului din localitatea Nuntași, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Farului din localitatea Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Republicii din localitatea Eforie Sud, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța (zona Tomis Plus), fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că proprietarul autoturismului este o femeie, de 36 de ani, care i-ar fi încredințat bărbatului vehiculul.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce titlu de tot rasul.vreti si voi sa pareti cool dar nu aveti stofa de gazetari.zero barat
3
0
retartadatilor, de unde venti cu asa titlu....handicapati
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365