REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
26.3° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

CONSTANȚA va avea CAMERE de SUPRAVEGHERE cu panouri fotovoltaice

CONSTANȚA va avea CAMERE de SUPRAVEGHERE cu panouri fotovoltaice

Replica API 30 septembrie 2021 | 22:18 3055

Primăria Constanța a semnat un nou contract, dar de această dată cu o firmă din București. Mai exact, AC Comfort & Safety Systems S.R.L va furniza municipalității mai multe camere de supraveghere cu panouri fotovoltaice. Unde vor fi acestea amplasate nu se știe deocamdată.

Primăria Constanța a semnat un contract cu o firmă din București pentru un serviciu ce-i va ajuta să micșoreze gradul de infracționalitate din municipiu. Mai exact, firma AC Comfort & Safety Systems S.R.L a câștigat licitația ce viza achiziția de camera video cu system fotovoltaic, dar și de echipamente și instalare/dezinstalare.

Ce prevede mai exact contractul?

Obiectul prezentului contract îl constituie achiziţia unui număr de 10 camere video cu sistem fotovoltaic (camere IP cu router de exterior, panou solar, cutie metalică, suport panou solar, cablaje conectică, software CMS), echipamente în vederea vizualizării în timp real a imaginilor şi a stocării acestora (1 buc. NVR 4K cu 64 canale, 4 buc. HDD 6TB, 1 buc. display video ecran plat 40") precum şi operaţiuni de instalare/dezinstalare. Societate din capitală va asigura pentru fiecare cameră cu sistem fotovoltaic conexiune la internet LTE 4G, tip abonament lunar pentru o perioadă de 12 luni şi obligatoriu IP fix precum şi mentenanţa trimestrială a sistemului.

Nu se știe, deocamdată, unde vor fi montate

Contactați pe acest subiect, reprezentanții Primăriei Constanța ne-au declarat faptul că deocamdată nu au fost stabilite încă locațiile în care vor fi amplasate. „Locațiile se vor stabili împreună cu Poliția Locală și DGSP și în 30 de zile vor fi montate”, ne-au declarat reprezentanții municipalității.

Care este valoarea contractului?

Preţul convenit de cele două părți pentru îndeplinirea contractului este 77.000 lei fără TVA. Decontarea camerelor video cu sistem fotovoltaic şi a echipamentelor se va face pe baza situaţiei de plată şi a facturii emise de furnizor şi acceptate de către beneficiar şi a procesului verbal de recepţie. Procesul verbal de recepţie va fi redactat de către beneficiar şi semnat de ambele părţi.

Contract cu Primăria Constanța și în 2019

Societatea nu este la primul contract cu Primăria Constanța. Mai exact, în decembrie anul 2019, administrația locală a încheiat un contract privind achiziţia de sisteme electronice de securitate şi întreţinere a acestora pentru sediile Primăriei Constanţa. Contractul avea o valoare de 75.983 lei fără TVA şi cuprinde sistemele de detecţie-efracţie, control-acces, televiziune cu circuit închis şi mentenanţa pentru acestea.

Date despre societatea AC Comfort & Safety Systems S.R.L

Societatea AC Comfort & Safety Systems S.R.L a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Bucureşti, intr. Bădeni, nr.5. Firma se ocupă în principal de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică. Administratorul societății este Andy Cîrciumaru.

Andy Cîrciumaru

În anul fiscal 2020, firma a declarat o cifră de afaceri de 1 318 850 lei, un profit net de 289 086 lei, datorii de 425 244 lei și 9 angajați.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum doar 10 camere? Pff
0
0
Sa ne spuna si noua ce fitma face asta ca vrem si noi ! Au stai ca noi stam rau cu plata , mai intai trebuie semafgoare la intersectii, apoi la treceri pietoni apoi daca , daca mai ramane sa termine de ce sa apucat macar !
3
0
Si tomberoane, sa se bage in ele conducatorii orasului. Oare mangla cui a fost, cos langa cos
4
0
10 bucati, e 1 aprilie cumva?
8
0
ne spuneti si cand?
6
1
Si tokeni pentru camerele aiestea se dau pe subventii?
6
0
Cu 10 camere doar in jurul Primariei sa le pui si nici acolo nu ajung.
17
0
Ce multe au luat. Ai impresia ca le-au luat pentru un video chat deschis de Primarie.
27
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118