REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Constănțean, condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a violat două prostituate, în Irlanda

Constănțean, condamnat la 20 de ani de închisoare după ce a violat două prostituate, în Irlanda

Virgil STOIAN 27 decembrie 2023 | 00:00 2677

Gheorghe Godian a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, în Irlanda, după ce a violat și jefuit două prostituate în aceeași zi. El a fost condamnat în mai 2019, primind 10 ani pentru fiecare viol, sentință rămasă definitivă, în iunie 2022. Judecătoria din Irlanda a solicitat Curții de Apel Constanța recunoașterea hotărârii penale, în vederea extrădării lui Gheorghe Godian, pentru ca acesta să execute pedeapsa în România.

Constantean, condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a violat doua prostituate, in IrlandaFoto cu rol ilustrativ
Gheorghe Godian a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru violurile violente a două prostituate în aceeași i. Gheorghe Goidan, cetățean român, din Constanța, a contactat femeile prin intermediul unui site web de escorte. După ce a aranjat să se întâlnească cu femeile în camerele de hotel, el a folosit un cuțit și le-a  amenințat înainte de a le agresa și viola în mod repetat pe cele două femei.

Bărbatul a pledat nevinovat

El a pledat nevinovat pentru viol și agresiune sexuală, recunoscând doar că le-a jefuit pe cele două femei. El a fost condamnat în mai 2019, la două pedepse consecutive de 10 ani pentru fiecare viol, judecătorul descriind infracțiunile ca fiind extrem de grave. Goidan, care a pledat vinovat că le-a jefuit pe cele două femei, a făcut ulterior apel împotriva condamnării și sentinței sale. Avocații săi au susținut că judecătorul a greșit admițând probele oferite de una dintre victime. Cu toate acestea, magistrații au respins apelul, Gheorghe Godian rămânând cu pedeapsa de 20 de ani.

Constantean, condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a violat doua prostituate, in IrlandaJudecătoria din Irlanda


Magistrații din cadrul Curții de Apel Constanța urmează să judece cererea de recunoaștere a hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine, termenul fiind stabilit pe 23 ianuarie 2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e ok sa nu platesti kurvele
0
1
Sunt un bivol ancorat in comunism, cu acces restrictionat la (|)
2
0
cu justitia noastra de c***t care protejeaza violatorii si proxenetii lua maxim 2 ani cu suspendare sau cel mai probabil scapa nepedepsit din "lipsa de probe"; diferenta ca de la cer la pamant intre justitia noastra si cea din vest si nu le este deloc rusine de asta suntem pe locul 1 la prostitutie si proxenetism in ue la distanta imensa de alte tari
4
2
Eu îi dădeam un premiu, doar asa dispare curvaraseala, la munca cu ele
2
10

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677