REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.7° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
10.7° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Constănțean, scrisoare deschisă către ANPC, după ce Horia Constantinescu și-a anunțat retragerea!

Constănțean, scrisoare deschisă către ANPC, după ce Horia Constantinescu și-a anunțat retragerea!

Mirela PASCAL 10 iulie 2024 | 00:00 1200

Vestea că Horia Constantinescu, fostul candidat PSD la Primăria Constanța și comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța, se retrage din viața publică și, implicit, de la conducerea instituției, a picat mănușă pentru mulți dintre cei pe care i-a deranjat însă, în același timp, a întristat pe cei care au apreciat eforturile sale de a schimba din temelii ANPC. Un constănțean a transmis o scrisoare deschisă angajaților ANPC, prin intermediul căreia le cere să continue munca fostului lor președinte cu aceeași hotărâre și dedicare. 

Constantean, scrisoare deschisa catre ANPC, dupa ce Horia Constantinescu si-a anuntat retragerea!Horia Costantinescu

Horia Constantinescu a candidat la Primăria Constanța, la alegerile din 9 iunie. A fost votat de 20.55% dintre constănțeni, clasându-se pe locul 3, la o distanță foarte mică de Stelian Ion, care a obținut 20,88 %. Rezultatul alegerile l-au determinat pe Constantinescu să facă un pas înapoi, sau mai mulți, și se se retragă din viața publică, dar și de la conducerea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța. Cristian Ilie, un fan al lui Constantinescu și un observator al tuturor acțiunilor fostului șef al ANPC, a transmis o scrisoare deschisă către ANPC. Iată ce spune!

În perioada în care Horia Constantinescu a fost la conducerea ANPC, am fost martorii unor realizări extraordinare și unei dedicări deosebite față de protecția consumatorilor. Prin viziunea sa clară, determinarea neclintită și efortul neobosit, a reușit să transforme ANPC într-o instituție mai puternică și mai eficientă. Sub îndrumarea lui, ați avut curajul să abordați provocările cu încredere și să vă depășiți limitele, în beneficiul cetățenilor pe care i-ați servit. Ca cetățean al acestei țări minunate, doresc să îi mulțumesc lui Horia Constantinescu pentru tot ceea ce a realizat și pentru exemplul de leadership pe care l-a oferit fiecăruia dintre voi. Munca sa a fost nu doar o sursă de inspirație, ci și o dovadă a ceea ce se poate realiza cu pasiune și angajament. În același timp, fac un apel către voi să continuați munca voastră cu aceeași hotărâre și dedicare pe care le-a demonstrat Horia Constantinescu. Este esențial să păstrați spiritul de echipă și să vă susțineți reciproc, pentru a duce mai departe moștenirea lăsată de el și pentru a asigura că ANPC rămâne un pilon de încredere pentru consumatori. Până la urmă, munca voastră se reflectă direct în sănătatea noastră și a copiilor noștri, în respectul comercianților față de consumatori și în calitatea vieții comunității noastre. Continuarea acestui efort este vitală pentru a menține standardele înalte pe care Horia le-a impus și pentru a vă asigura că drepturile consumatorilor sunt protejate în mod eficient și just. Vă rog ca acest mesaj să fie trimis în cascada și colegilor voștri din alte județe, pentru a vă asigura că toți membrii ANPC sunt informați și motivați să continue această misiune importantă. Vă mulțumesc tuturor pentru profesionalismul și eforturile depuse zilnic. Sunt încrezător că, împreună, veți continua să vă ridicați la înălțimea așteptărilor și să vă îndepliniți misiunea cu succes”, a transmis  Cristescu Ilie.

Constantean, scrisoare deschisa catre ANPC, dupa ce Horia Constantinescu si-a anuntat retragerea!

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar regret plecarea lui de la opc. A fost pt oameni. patronii ne otraveau cu produsele lor de 2 lei.
3
1
are cristescu ! Mmmwie cu mult kkkt si lui si derbedeului lins !!!
3
4
Ce vrajeala Ieftina!
3
4
Horia si-a facut treaba, indiferent de ce spun latraii. Doar cei prinsi cu musca pe caciula striga impotriva lui. Horia a aratat ca romanii ,,ucid'' pe romani. Tot el a aratat ca romanii vor sa se imbogateasca imbolnavind pe romani. Asta e romanul patron. Si va mai mirati de ce ne merge greu? Ca ne mancam unii pe altii.
7
5
Chiar a facut treaba buna horia la anpc. Multi comercianti otraveau oamenii prin lăcomia lor. Fellicitari horia c.
8
5
Hahaha, ne credeti idioti ?
8
6

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515