REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
27.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Constănțeanca Claudia Pătrășcanu îl lasă pe Bădălău și lovește în Columbeanu

Constănțeanca Claudia Pătrășcanu îl lasă pe Bădălău și lovește în Columbeanu

A.C. 25 decembrie 2023 | 00:00 23651

Recent, Claudia Pătrășcanu a spus lucrurilor pe nume și a făcut noi dezvăluiri despre perioada în care a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor săi. Care este, de fapt, motivul pentru care artista l-a comparat pe fostul soț cu Irinel Columbeanu, fost milionar de la Izvorani.

Constanteanca Claudia Patrascanu il lasa pe Badalau si loveste in ColumbeanuClaudia Pătrășcanu

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a adus din nou în discuție relația pe care a avut-o cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor săi. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și au fost împreună timp de 4 ani, însă, se pare că relația lor începuse să ”scârțâie” cu ceva timp înainte de ruptură.

Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu, mărturisind că influența banilor, orgoiliile și ambițiile au ruinat destine. În contextul în care ea și copiii săi au fost dați afară din casa fostului soț din cauza unor ambiții și orgolii nefondate, artista susține că situația pare destul de asemănătoare cu cea a fostului milionar de la Izvorani.

„Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe? La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. – Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu-l poate ierta pe Gabi Bădălău pentru faptul că a lăsat-o pe străzi, mai ales că la mijloc era vorba despre cei doi băieței ai lor. Deși spera că va trăi o viață liniștită alături de soțul ei, cu ambiție și multă muncă, artista a lăsat totul în urmă și s-a pus din nou pe picioare, însă fără ajutorul nimănui.

„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam. Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a mai adăugat artista, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caut urgent sa iau in sclavie mascoli si muieri din Romanica.Numa oferte serioase.
2
3
,,r*****a"și toți care promovați asemenea ,,zdremțe"de la care nu are nimeni ce învăța...lipsă de profesionalism,toate jagardelele și milionarii de ,,carton"ai acestei țări au ajuns subiecte promo... Și din această cauză avem societatea care ,,este"și prinde la proști,jurnalism de 2bani
6
3
Bravo, mergi înainte, ai principii sănătoase, fată dragă! Nu fii tristă, fii ambițioasă, demnă, ca și până acum!
1
3
Din pacate femei usoare si ea si maica-sa, asa zic vecinii ei, din inel 2 , eu nici nu le cunosc...
5
5
Nu mai spuneți "constănțeanca". Este din Agigea.
7
3
Față are asta.Chiar că o meritau ăia din tribul Budalau.
4
3
Ce plm tot bagati.in seama jagardeaua asta penala r*****a ziar de k*t
9
4
Oare Mireala Paascall cat se kka o data ? Cred ca vine Presură de la RAJA cu vidanja cu doua serpentine!!!
12
5
NU IEȘEA HANDELUL DIN MINE DIMINETATA,ERAM CONSTIPAT SI CAND AM VAZUT ȘTIREA ASTA MI-A PROVOCAT PURGAȚIE! Multumesc Reeplica inca odată ca am defecat și am intestinele curate :))))
14
1
NU IEȘEA HANDELUL DIN MINE DIMINETATA,ERAM CONSTIPAT SI CAND AM VAZUT ȘTIREA ASTA MI-A PROVOCAT PURGAȚIE! Multumesc r*****a inca odată ca am defecat și am intestinele curate :))))
4
3
SA VA IAU CLAUDIA IN PUULA
7
6
reclama mascata! ai luat bani sau ai fost coleg(a) cu ea?
8
4
Asa merita toate zdrentele care si-au rupt piizzda in tinerete pentru bani !
10
4
Daca badalau e columbeanu tu esti monica g***r ?
11
7
De ce nu a vorbit despre acest aspect cand inca era madam babalau?
12
4
Cand traiai cu el regeste pe banii furati de la saraci de ta-su era bine . Iti dadea si tie 30 000 euro cum ii da dragusancei ? Sau te tinea din vrajeala drogatul ? Bagai stupefiante cot la cot cu el ?
11
9
Ai fost pocnitoare toata viata!
13
3
inainte sa se apuce de lalait, ea si celelalte 2 din Exotic erau animatoare intr-un club din Olimp, dansau in custi si se dezbracau la pasarica goala pe sticle de sampanie!
12
2
Asta vorbește ca nu mai poate de foame. Ești roșie în genunchi degeaba. 100 de para o gură caldă, tarif promoțional.
14
9
Pai cand l-ai luat nu tot pentru banii l-ai luat! Dece nu ai luat un mecanic de locomotiva sau in sudor sau un tamplar ,etc…Toate fac asta le fac copii la oamenii cu bani si dupaia se razboiesc cu ei! Cand esti capabila iti vezi de treaba ta. A fost sedua luat de val sa dat seama dupaia cand iti mirosea gura! Nu spalai ,nu calcai nu faceai mancare! Doar taragot! Pai dumitale esti mai in varsta ca dansul ce vroaiai sa ramana langa tine? Defapt ai stiut ce faci doar ca nu ti-a iesit
26
27

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513