REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
29.4° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Constănțenii au luat cu ASALT sălile de FITNESS

Constănțenii au luat cu ASALT sălile de FITNESS

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:07 1252

Spiritul sărbătorilor de iarnă merge mână în mână cu mişcarea, mai ales după atâtea mese copioase. Încă din primele zile ale noului an, constănțenii au avut motive întemeiate de bucurie. Pe lângă faptul că municipiul a ieșit din carantină, aceștia au putut să ia cu asalt sălile de sport pentru a elimina kilogramele acumulate de sărbători. Ceea ce s-a și întâmplat. Potrivit informațiilor noastre, au început să se reînnoiască abonamentele pe bandă rulantă.

Petrecerile organizate diferit față de anii trecuți și voia bună au adus cu ele și câteva kilograme în plus. Cum cea mai bună soluție pentru a scăpa de greutate este mișcare, constănțenii au luat cu asalt sălile de fitness. Mai mult de atât, numărul celor care s-au bucurat de cârnați, caltaboș și sarmale, a crescut, spre bucuria celor care au în administrare astfel de săli.

Cei care se simt vinovați pentru excesele culinare încearcă să mai scape de kilogramele dobândite de sărbători prin sport și apelează la ajutor specializat din partea instructorilor de fitness.

Instructorii de fitness spun însă ca sportul făcut din vinovăţie nu duce la rezultate vizibile. Reţeta succesului presupune sport moderat, dar pe termen lung. De asemenea este necesar să păstrăm un echilibru în tot ceea ce facem.

Cei care nu ajung în sălile de forță, dar vor să facă mișcare, pot ieși la o plimbare în parc sau la o alergare ușoară pe malul mării. Instructorii de fitness ne recomandă și exerciții pe care le putem face în intimitatea propriei case.

Industria fitnessului a devenit mult mai responsabilă

Canningia Gabriel, personal trainer, a declarat pentru Cotidianul Replica de Constanța că industria fitnessului a devenit mai mult mai responsabilă. ,,La acest moment în sălile de fitness sunt persoanele care au fost și înainte. Majoritatea sunt încă în concedii. Cu siguranță, într-o săptămână sala se va umple. Trebuie să găsim un echilibru în tot ceea ce facem, în sport, în alimentație și sincer pe mine mă încarcă foarte mult să vin la sală.” a declarat acesta.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare pe ce criterii acorda DSP autorizatiile de functionare a salilor de fitness in timpul pandemiei? Ar trebui ca cei care le frecventeaza sa pastreze distanta de 2 m intre ei cu toate ca de obicei aparatele sunt destul de inghesuite; ar trebui sa poarte masca in timpul antrenamentului, credeti ca e posibil asaceva; ar trebui sa fie bine ventilate si ma refer la climatizare sau ferestre deschise in permanenta nu aparate de aer conditionat care doar vantura aerul fara sa-l improspateze; ar trebui sa se faca in permanenta curatenie cu substante dezinfectante pe jos dar si pe aparate.
0
0
Doamne ce stire ... ziar de kkt si jurnalista de tot rasu
3
1
locul unde nevestele de marinar cunosc amantii...saracele nu mai au unde ca la fratelli e inchis.
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620