REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Constănțenii, CAMPIONI la parcări de BOVINE! Preferă zonele școlilor și trecerile de pietoni

Constănțenii, CAMPIONI la parcări de BOVINE! Preferă zonele școlilor și trecerile de pietoni

Replica API 21 martie 2019 | 01:30 507

Polițiștii locali, pe parcusul zilei de 19 martie 2019, s-au confruntat cu o serie de nereguli constatate pe drumurile publice, printre care opririle și staționările efectuate neregulamentar în proximitatea unităților de învățământ, a trecerilor pentru pietoni, a stațiilor de transport public persoane, instituții publice, artere și bulevarde principale ale municipiului Constanța (strada Soveja, Dezrobirii, Mircea cel Bătrân, I.L Caragiale, Unirii, bulevardul Aurel Vlaicu, strada Cuza Vodă, I.G Duca, Cumpenei, Liliacului, bulevardul Mamaia, 1 Decembrie 1918, Alexandru Lăpușneanu, Tomis, strada Traian, bulevardul Ferdinand etc).

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 72 încălcări ale legislației rutiere, cuantumul amenzilor contravenționale s-a ridicat la suma de 15.275 lei. Astfel, oamenii legii atrag atenția conducătorilor auto că amenzile nu sunt deloc de neglijat! Conform Codului Rutier, oprirea neregulamentară este sancționată cu două sau trei puncte-amendă, adică 290 sau 435 de lei, plus două puncte de penalizare, în timp ce staționarea neregulamentară este sancționată cu patru/cinci puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare.

Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să adopte măsurile necesare pentru respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vacaritelor care va plangeti de parcarile bovinelor, ati iesit si voi la monta? Voi unde parcati in timp ce vorbiti la telefon?
1
0
cand o sa taiati popicii, o sa sistematizati orasul si o sa permiteti dezemembrarile rapide ale masinilor in vederea valorificarii individuale fara cretinisme de gen predare la centre autorizate ptr radiere de la spit mai stam de vorba pana tunci ciocu mic si multa muie frape
0
1
Amenzile se dau pentru nesimtire. Credeti ca doar la Constanta se dau amenzi pentru nesimtire? Se dau si la Cluj si la Brasov si la Timisoara si la Craiova si la Iasi si acolo e aceeasi situatie multe masini putin loc, asta e daca tu vrei sa bagi 120.000 masini intr-un oras asa mic cum e Constanta suporti amenzi pentru nesimtire
9
5
Sa faca naibii drumurile astea odata si apoi parcari. Dupa sa dea amenzi. Rar, rca, itp an de an plus rulmeni, amortizoare etc sunt mii de lei pe an, peste care nai nou amnzi din cauza lipsei infrastructurii.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510