REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Constănțenii din CET NU au unde să-și mai PARCHEZE MAȘINILE

Constănțenii din CET NU au unde să-și mai PARCHEZE MAȘINILE

Replica API 20 februarie 2021 | 00:54 5045

Lipsa locurilor de parcare din zona CET îi duce în pragul disperării pe unii constănțeni. De data recentă, un constănțean ne-a sesizat faptul că nu mai știu ce să facă și pe unde să-și lase mașinile, recunoscând că au blocat, efectiv, un trotuar pentru a avea unde să-și lase autoturismele.

Numărul mult prea mic al locurilor de parcare, comparativ cu autovehiculele, din municipiul Constanța nu mai este o noutate. Constănțenii își parchează autoturismele pe unde apucă, fie că este loc amenajat sau nu, fie că este spațiu verde, teren privat neîngrădit, sau trotuar. Da, așa este, o mare parte din autovehicule ajung să fie urcate pe trotuare din cauza lipsei acute de locuri de parcare. Un constănțean care locuiește în zona CET ne-a sesizat faptul că atât el cât și ceilalți locuitori ai zonei sunt disperați și nu mai știu unde să-și mai lase mașinile.

„Suntem disperați! Nu știu pe la alții în cartiere cum o fi dar noi nu mai suportăm acest oraș. Nu ne trebuie nimic altceva decât parcări! Parcări domnule! Dacă ai ajuns după ora 6 acasă, adio, îți mai găsești un loc unde să lași mașina în alt cartier, poate, dacă ai noroc. Avem un trotuar, dacă putem să îi mai spunem așa, unde seara ne aliniem toți vecinii mașinile… Am mai auzit femei boscorodindu-ne că nu au pe unde să meargă, că merg pe șosea, că au copii și le este frică și… recunosc, le dau dreptate, dar noi ce să facem? Unde să ne lăsăm mașinile? Suntem cu nervii întinși la maxim, toți vecinii, am ajuns să ne certăm pe o bucată de trotuar! Da! Să facă ceva ăștia de la primărie că i-am votat și să nu încerce să ne ducă cu vorba că nu se mai poate”, ne-a declarat un cetățean ce locuiește pe aleea Pelicanului, din cartierul CET.

Constanța va avea 16 parcări supraetajate

Nu este zonă din municipiul Constanța care să nu se confrunte cu această problemă, însă se pare că autoritățile locale au planuri mari pentru rezolvarea acestei probleme. „În viitorul apropiat, Constanța va avea 16 parcări supraetajate, proiect ce va îmbunătăți, cu mult, viața constănțenilor. ”Este un proiect la care am lucrat împreună cu colegii mei, consilierii municipali liberali, cu primarul orașului, Vergil Chițac, și cu viceprimarul Ionuț Rusu. Am identificat fiecare spațiu unde putem începe construcția unor parcări etajate”, declara într-un interviu la Replica, consilierul local Mihaela Andrei. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici: Consilierul PNL Mihaela ANDREI: COMISIA TEHNICĂ de URBANISM ar trebui SCHIMBATĂ

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo bagladelelor . Nu mai sifonati ca sa moara mami de nu va dau o mare gura in pula
0
0
In spatele blocurilor este plin de boschetari, beau in fiecare seara au grupurile lor , iti este si frica sa treci pe acolo
2
0
Asta cu licitatiile e cea mai mare TAMPENIE posibila! Cum sa faci asa ceva? Daca unii stau mai prost cu banii inseamna ca nu mai au locuri? Numai la mine la poarta 4 stiu cel putin 5-6 familii cu cate 3 masini! Au bani daca au 3 masini si vor obtine locuri pt toate ca pot licita ! Restul trebuie sa-si vanda amarata de masina ca nu pot tine pasul cu cei potenti financiar? Nu se poate si nici nu-i corect asa ceva. Toti platim taxe si impozite si toti avem acleasi drepturi si indatoriri! Asa cred eu. Solutia este parcari supraetajate pt ca sigur nr de masini va creste in continuare!
3
1
exista RATC. cine va puna sa mergeti cu autovehiculele proprii. vreti un oras curat si cu aer proaspat renuntati la vehicule puteti merge si pe jos.
3
5
Pai mergeti ma cu bicicleta, scuterul, autobuzul, ca asa se merge prin toata europa, nu doar cu masina
4
3
Noua administratie este cea mai mare teapa,numai minciuni. Asociatia Constanta Altfel, vrem sa vedem daca atacati in instanta iar, noua tampenie cu regulamentul de parcari si licitatiile ptr locurile de parcare. I-a sa vedem acum daca sunteti smecheri si va intereseaza orasul asta, actionati in instanta ce face boul de CHITAC? Cum sa faci licitatie? Pai cine ramane fara loc de parcare , o sa parcheze in fata primariei sau in fata vilei din eforie nord unde sta el, javra asta. Cine aproba asta, SA DEA DZEU SA MOARA DE CANCER SI COVID, TOTI CEI CARE VOR APROBA ASEMENEA TAMPENIE, cu licitatie,
4
2
Parcari etajate, adaposturi pentru caini . Oameni buni, nu vedeti ca noul Pinocchio de la primarie vinde gogosi cu carul ?
8
2
Daca se vrea cu adevarat se pot face parcarii si cu plata trebuie facut dupa venit ......daca nu sw vor face e de rau....fiinca nu exista cartier din oras sa aibe destule....
2
0
Astia care va dati in barci cu CET CARTIER ... din ce cartiere sunte ti ? Poarta 6 sau Palace gipsy - Cartier Containere de la Mazare ??? vai mama voastra de laturi
5
8
Cetatenii din cartierul CET au masini personale?! inseamna ca sunt mari ajutoarele sociale. Parcari supraetajate?!!! pai la alea costa minim 100 lei abonamentul lunar
9
3
Daca tu nu ai masina e problema ta. Cu ce plm vrei sa umbli in orasul asta? Transportul public e o mizerie, taxi numai zdrentoi. Asa ca omul isi ia o masina boule. E vina primariei pentru sistematizarea orasului, transport, parcari, etc. Pot sa jur ca puletele ala nu o sa construiasca parcari.
16
8
si inca sunt parcurile pline de epave,sper sa se spele pe cap cu ele ,si inca mai vin gunoaie pe pmatforma.dupa ce termina gunoaiele de trimis la noi,sa vedeti taxe fratilor impuse de UE
11
0
Au avut grija neghibi sa planteze stalpisori in loc sa construiasca parcari . Oras turistic fara locuri de parcare . MIZERABILI DE PSD-ISTI AU DESFIGURAT ORASU SI JUDETU .
16
8
aici vorbim de nesimtiti! sunt aia care vor masina cat mai aproape de scara, ceea ce denota puturosenia poporului roman. In alt cartier auzi, ce exagerara iditoata. Pt voi alt cartier inseaman 3 scari mai incolo. Sa nu mai zic, ca psd v a imbogatit cu troace de mana a7a si acum pana si puradeii de 18 ani au masini, toti membrii de familie. Vrem ca n afara, da in olanda gasim fiecare om cu masina personala?evident ca nu, cum si udne vrei sa iti faca tie chitac parcare cand se cumpara masini in prostie? zi noapte traficul e aglomerat, alta dovada a lenei si puturoseniei romanesti
18
4
Asta-i problema reala , orasul este sufocat de rable . Trebuie facut ceva la impozit...pentru a doua masina detinuta impozitul sa fie foarte foarte mare , trebuie descurajat fenomenul 2-3 masini in aceeasi familie !
16
8
pampersul aleia cu gura stramba. liberala Andrei, consilierul vietii. 16 parcari etajate? Nici nu aveti 16 locuri disponibile fara a strica spatiul verde. Iar pensionarul Chitac s-a batut cu caramida in pieptul ala covidat ca nu strica spatiul verde. Vai de voi, sunteti VARZA.
14
1
Spui CET si tragi apa.
9
7
Detin si eu filmari cu hotii de motorina din cet, cei mai neam prosti oameni pe fata pamantului, jegul constantei e acolo si in palas.mult mui sa aveti dragilor
3
7
V a sesizat cetateanu! Mare grija aveti voi. Eu zic ca este o vrajala. Cineva, o firma, trebuie sa linieze niste parcari si sa ia banii. Urmeaza ca primaria sa se auto sesizeze dupa ce ati adus la lumina acest lucru grav, dom le. Dar, sanchi, pe voi v a sesizat cetateanu!
13
2
Da o sa faca parcari supraetajate si viceprimarul spune ca vrea sa faca licitatii pentru locurile de parcare, deci cine are bani are cine nu la cacat, tot pe trotuar si daca gaseste loc pe unde gaseste, de ce nu se gandesc sa le faca dar fara bani sau daca vor cu bani o suma modica, ca de altfel si noi platim taxe si impozite in acest oras nu le platim in alta parte, da au plecat unii si au venit altii cu foamea in gat si asa va fi mereu.
5
2
Mai multe detalii, sa-l putem identifica.
6
3
Prostule care esti fura si tu labarule daca te ine muistule sifonar
5
7
psd-ul a scos taxa de inmatriculare..aia i-a facut pe taranusi sa se motorizeze. Este plin orasul de rable fumegande cu xenoane de la bazar pe care nu le verifica nimeni. Fiecare familie de taranusi mutati la oras, are cel putin doua rable daca nu trei. Daca nu ai cel putin euro 4, nu ai ce cauta cu rabla in oras! Punct!
21
10
IN cet multi homosexuali ,pe strada aia e un umflat care fura motorina ,are un opel astra break .fura motorina cik de la baza militara din Kogalniceanu..am poze si video cand descarca bidoane si le praduie..
11
6
Degeaba-i faci cetateanului de la CET parcari supraetajate, daca nu i le pui in fata scarii...
28
0
Sarakiile din cet sa vanda masinile . Le sta bine cu autobuzu
24
13
Oras Moldovenesc cu iz tiganesc
31
4
Constanta,un cacat de oras .
37
2
daca sunteti nevoiti sa parcati pe trotuar , macar pozitionati masina , astfel incat sa lasati 1m macar si pentru pietoni.Nu asa cum au parcat vitele cu masinile din poza din mijloc.
31
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016