REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Constănţenii sunt dispuşi să DONEZE BANI pentru GRĂDINA de VARĂ

Constănţenii sunt dispuşi să DONEZE BANI pentru GRĂDINA de VARĂ

Replica API 16 ianuarie 2021 | 18:55 2393

Grădina de vară din Constanţa reprezintă pentru cei mai mulţi dintre locuitori o emblemă şi locul unde şi-au petrecut tinereţea. Cum imobilul a ajuns o ruină în ziua de astăzi, constănţenii s-au transformat în buni samariteni şi s-au gândit că ar fi bine să doneze bani fie pentru readucerea acesteia în patrimoniul municipalităţii, fie pentru reabilitare.

Constănţenii vor să doneze bani pentru Grădina de vară

În ultimele zile a fost mare vâlvă în jurul subiectului “Grădina de vară”. Imobilul nu se află în prezent în patrimoniul municipalităţii, iar cel care deţine clădirea a lăsat-o în paragină. Pentru a se face utili, mai mulţi cetăţeni ai Constanţei susţin ideea de donaţii în contul Primăriei pentru ca mai apoi, aceasta sa poată recupera clădirea şi să o poată reabilita. “Puneţi la dispoziţia cetăţenilor un număr de SMS unde să poată dona. Sunt mulţi constănţeni care ar dori să contribuie cu oricât de puţin în fiecare lună. Cred că dacă faceţi apel la donaţii, voluntari pentru curăţenie, zidari pentru renovare s-ar rezolva mai repede”, a precizat o constănţeancă.

Ce spune Primăria Constanţa

Zilele trecute, primarul Vergil Chiţac a precizat că acest spațiu emblematic al orașului nu va fi abandonat şi i-a îndemnat pe locuitorii de la malul mării să contribuie oricât de puţin. “Vrem să-l readucem la viață și să redevină un loc iubit de toată lumea. Căutăm soluții. Vrem să vedem care sunt căile legale și despre ce bani e vorba. Orice contribuție e binevenită! Nu pentru că nu avem banii necesari, deși problemele financiare ale Primăriei Constanța nu sunt simple, cât mai ales pentru faptul că acesta ar fi mesajul că vă pasă”, a explicat edilul Constanţei.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti tare KiKi! E perfect adevarat ce spui!
1
0
Ai tupeu mult primarule, maresti taxele si impozitele cu pana la 50% si vrei sa iti dam bani pentru gradina de vara.
6
3
Daca se confisca averile lui Mazare,Constantinescu,Strutinsky si cate ceva de la Fagadau si Babu o sa avem bani sa cumparam vreo trei gradini d-astea! Cu multi ani in urma,ministrul de finante din acea vreme,raposatul DecebalTraian Remes de la PNL ramasese dezamagit ca nu donase populatia bani ca sa salveze Bancorex-ul!Suma ceruta la acea vreme reprezenta cam un sfert de salariu net!Bancorex fusese devalizata de securistii din jurul PSD si ai lui Iliescu,dar trebuia salvata de populatie!Unii cu foloasele,altii cu ponoasele!Amirale,canta la alta masa!
15
0
Auzi ba cat tupeu! Sa platim noi o mangla de doua ori. Adica odata cu diferenta de bani neincasati de la combinatorul care a cumparat gradina si a doua oara ca sa o rascumparam de la el. Pai futuvamortiingura sa va phoot. Ia sa plateasca kktii aia de la raedpp si primaria mafioata care au autorizat aceasta vanzare. P.S. sper sa va luati lumanari din banii aia
18
1
De unde ati scos voi nerozia asta cu donarea de bani pentru reabilitarea gradinii de vara Tomis?
17
1
dar impozite de ce strangeti? ca sa aveti din ce fura? si ca sa bifati ceva la capitolul realizari trebuie sa bagati mana tot in buzunarul constantenilor
20
3
Hai sa fie renovata pe banii constantenilor cladirea unui smecher. Da si cersala, asa a fost si la munca, un cersetor
22
2
toaletele publice din parcuri. Mazare le-a dat "prietenilor" iar acestia le-au transformat in baruri! Goniti pe Tudosie din parcuri! La Casa de cultura sunt doua biserici, una langa alta. Stimati credinciosi cu multe pacate, mai rugati-va si in bucatariile proprii.
20
2
Uite alta idee de donatie. Sa donam bani sa reabiltati toaletele publice sa nu se mai pise copiii si moshii prin parcurile care nu sunt. Gresie si sanitare se gasesc peste tot cereti cascaval si va dau.
9
0
ia uite la ei, cine comenteaza...florin pedofilu si claudiu Penalu!!
5
0
ca un ales sa se apuce de treaba e obligatoriu sa asteptam patru ani ,eventual un al doilea mandat sau dupa o perioada in care nu face nimic sa cerem demisia si sa alegem pe altcineva !?!?
6
1
Maine o sa punem bani sa ii platim si datoriile. Un mare NU! Nu Chitac.
12
1
Personal sunt dispus sa donez intreaga suma respectiv pretul cu care a cumparat actualul proprietar pt ca activul sa treaca in patrimoniul Primariei , cu o sigura conditie Primaria in maxim 2 ani sa dea o utilitate publica pt Constanteni.
13
3
Sa-i donam bani nepotului fostului sef SIE - TALPES George-Giuliano? Sa nu moara de foame? Pentru ca el si compania sunt proprietarii acelei locatii. Dar sa nu-mi spuneti ca nu stiati! A luat-o pe nimic de la Regia Nationala de Film si acum o tine in paragina ca si toate celelalte numeroase imobile pe care a pus manuta lui dibace in Constanta. Traiasca securistii transformati in oameni de afaceri...
28
0
coruptiaucide
5
1
maine poimaine ne cer sa facem cheta pentru ca sa functioneze ANAF si SPIT ca sa ne iei tot noua taxe. Bun eu platesc dar sa imi asculte si mie parerea si la 6 luni sa faca vot sa zboare primaru. Nu sa steie 4 ani si sa nu faca nimic.
28
0
Bai ma leshi! Adica unii au vandut-o pe nimic pe acte si si-au facut plua mare si tot noi sa platim oalele sparte? Sa se recupereze toate prejudiciile de la cei care sunt condamnati dar cu averea la adapost. Cred ca am tras lozul negadtigator si cu actualul premar. Anteriorii, ciordeau dar si faceau cate ceva pe banii statului, asta vrea sa si ciordeasca dar sa si donam. Mai taiati din bugetari in plm. Ati marit taxele si impozitele in stare de alerta, cand nu se mai fac bani si vreti sa si donam? Cred ca sunteti pe alta planeta. La mumu!
29
0
MULTA PROSTIE IN ORASUL ASTA...LOCUL A AJUNS UN FOCAR DE INFECTIE SECURISTUL DE TALPES AR TREBUI SUGRUMAT DE AMENZI, DAR BOII DE CETATENI VOR SA FACA CHETA PT EL...
29
0
e unul Leca , un alcoolist si un drogat
10
2
Cum dracu sa donez pentru refacerea constructiei care este proprietate privata...mai ales ca acest proprietar....nepotul securistului Talpes....daca va spune ceva are vreo 10 case in centru vechi toate luate de la primarie... sa i anuleze actele de proprietate si pe urma sa ceara bani ...
31
0
Ia mai taiati din personalul care freaca menta. Taiati sporurile aberante, pensionarii reangajati, neamurile si pilele, pomenile regulate, vouchere, etc, si o sa aveti bani si de cinematograf, si nu numai. Tot incercati inducerea ideii de a cotiza benevol. Pentru ce? Ce ati facut ca sa aiba lumea de unde? Cate companii ati atras la Cta? S-au marit plajele ca sa aiba loc mai multe sezlonguri?
35
0
Sa doneze angajatii din primarie si din consiliul judetean!
36
0
Ong-istul asta s-a invatat sa cerseasca. De sarbatorile deiarna a cersit luminite la privati si acum cerseste de la populatie. Rusine. Solutii din fonduri europene incompetentule.
33
0
Nu. Nu suntem. Cine scrie manipulariile astea?
23
0
aia care doreste e Ovarlezbian? Ca eu nu am auzit pe nimeni sa vrea.
22
0
hai sa facem la fel si pentru ,flota maritima ,abandonata de new base,sa facem una noua din donatii
24
2
Dle primar, este foarte simplu daca se doreste readucerea localului in patrimoniul Municipiului! Care este adevarul despre instrainarea acestuia? Cum a fost posibil asa ceva? Nu apartinea unei institutii a statului? Cand s-a semnat contractul de schimbare a proprietatii, nu s-a prevazut o clauza despre viitorul acestui local, care este localizat chiar in parcul Arheologic al Municipiului? De ce pana acum nu s-au facut presiuni din partea primariei, ca acest local sa fie igienizat de 'proprietar'? Cine este asa zisul 'proprietar', ca sa-l stim si noi?
38
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436