REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Constănţenii vor locuri de muncă, nu parcuri și piste pentru biciclete

Constănţenii vor locuri de muncă, nu parcuri și piste pentru biciclete

Replica API 5 mai 2022 | 23:14 1423

Administrația locală le cere locuitorilor din Constanța să completeze un chestionar online în care să împartă opinii și completări referitoare la tema de proiectare a noului parc gândit în jurul axei DN3C, zonă considerată ca fiind ”cu mare potențial de dezvoltare în viitor” . Însă, constănțenii preferă înființarea a mai multor locuri de muncă, fiind îngrijorați pentru viitorul copiilor săi.

Tema dezbătută pe acest subiect pare că nu este destul de interesantă și de ajutor pentru cetățenii orașului nostru, din pricina faptului că aceștia nu își găsesc un loc de muncă stabil și bine plătit, așa cum își doresc atât pentru ei, cât și pentru copiii lor. ”Trebuia să suplimenteze locurile de muncă… de asta avem nevoie, nu de parcuri și piste de bicicletă”, a spus un locuitor al orașului pentru ziarul Replica.

Oamenii nu se încred în vorbe. Vor fapte

De asemenea, au fost și persoane mai puțin deranjate de înființarea parcului, dar nu le oferă credibilitate celor din administrație: ”Vorbe și atât! M-aș bucura să fie adevărat. Avem nevoie de natură și de dezvoltare” a spus un constănțean ce părea a fi foarte dezamăgit de proiectele care nu s-au terminat nici la momentul actual.

Alți locuitori afirmă faptul că ”banii sunt aruncați pe fereastră” și că ”veniturile financiare nici nu permit românilor să iasă din casă…”

Astfel, înființarea unui nou parc pare a fi văzută ca o dezvoltare a orașului de către unii cetățeni, alții în schimb fiind dezamăgiți de lipsa locurilor de muncă care le aduce atât lor, cât și copiilor pe care îi au, traiul zilnic.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Praf in ochi, de la chitac si de la ala, city manager, bla, bla.
1
0
Nu se intrevede nimic bun, primarul di a lust city manager , despre ce vorbim?
1
0
multumim pentru acest oras frumos
1
0
Va rugam noi frumos sa nu mai faceti nimic, nici macar planuri...
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768