REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
22.4° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Constantin Berdilă își face bloc cu 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu

Constantin Berdilă își face bloc cu 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu

Cristina BĂRBUCEANU 9 februarie 2023 | 00:00 3738

Cristian Berdilă, de la Disan Expert SRL, vrea să construiască un bloc cu 6 etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu. În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar Berdilă  poate demara procedurile în vederea obţinerii documentelor necesare în vederea începerii lucrărilor de construcţie.

Constantin Berdila isi face bloc cu 6 etaje pe bulevardul Aurel VlaicuBerdilă Constantin

Sunt câțiva investitori care sunt cunoscuți în Constanța, dat fiind faptul că ei dețin sau intenționează să ridice mai multe imobile în oraș. Printre acestea se numără și Disan Expert SRL, care a început construirea blocului lui Cambela Tănase de la Abator. Însă, acum Disan Expert dorește să își construiască propriul imobil.

Constantin Berdila isi face bloc cu 6 etaje pe bulevardul Aurel VlaicuLocul în care firma dorește să construiască blocul cu 6 etaje

Astfel că, societatea a primit aviz favorabil din partea Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, așa că firma poate demara procedurile în vederea obţinerii documentelor necesare în vederea începerii lucrărilor de construcţie. Autoritatea a anunțat luni, 6 februarie a.c., faptul că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce priveşte proiectul societății Disan Expert, proiect care presupune: „Construire locuințe de serviciu P+6E și spații comerciale-en gros la parter”.

Din 2021 se chinuie Disan Expert să construiască

Amintim de faptul că, în anul 2021, firma Disan Expert SRL a demarat procedurile pentru a afla reglementările urbanistice ale unui teren din municipiu. Mai exact, firma a primit un certificat de urbanism pentru o investiție ce va fi împărțită în două etape: etapa I - construire locuințe de serviciu P+6E și spații comerciale - en gros la parter; etapa II – hală – parter și supantă depozitare, logistică și birou pentru activități în domeniul construcțiilor amenajare incintă, organizare de șantier. Investiția va fi edificată în municipiul Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe terenul dintre magazinele Triton și Metro.

Constantin Berdila isi face bloc cu 6 etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu

Date despre firmă

Deși asociat în firmă este Sîmboteanu Victor, în spatele afacerii se află Berdilă Constantin. În anul 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 30.065.413 RON, profit de 1.020.038 RON și datorii de 12.240.347 RON, figurând cu 148 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba aveți voi cu fierul chinezesc, priveliștea omului, BCA-ul nu înțeleg. Vedeti-va ba tata de ograda voastră, folosoti în viața voastră doar "materiale" din Germania. Un idiot arunca un kkat in fitzuica asta și o grămadă de p****i analizează și dau sfaturi cum sa faci sau sa nu faci. tipic romanesc.
0
0
Oare interesează pe cineva care e numele proprietarului? Mai bine ați cerceta dacă toate aceste construcții ridicate în ultimii ani respecta normele de seismicitate, dacă materialele înglobate sunt în cantitatea necesara și mai mult dacă respecta standardele de calitate. Ne-am saturat de titluri pompoase la articole ca: Ion tranteste un bloc la......Aceste materiale publicate pot fi considerate la o adică și publicitate. Mascata.
2
3
Acum sau vazut materialele(fierul beton)cele mai ieftine cumparate de constructorii nostri m*******i din Turcia.Sa ne fereasca dumnezeu de un cutremur.
3
3
O sa stea doar el si familia lui in blocul din rigips si cu materiale chinezesti, ca mai toate blocurile nou construite, ahahaha...Nu mai zic de zona si priveliste...
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436