REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.3° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27.3° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Constantin Răzvan Jitianu este noul șef interimar al spitalului Pantelimon

Constantin Răzvan Jitianu este noul șef interimar al spitalului Pantelimon

Andreea VLAICU 12 august 2024 | 16:36 751

Chirurgul Constantin Răzvan Jitianu a preluat pentru o perioadă de două luni funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon".

Constantin Razvan Jitianu este noul sef interimar al spitalului PantelimonConstantin Răzvan Jitianu

Prioritățile sale fiind "restabilirea imediată a fluxului normal de lucru şi asigurarea comunităţii de continuitatea şi calitatea actului medical", a informat, luni, unitatea sanitară.

Medicul primar de chirurgie generală Constantin Răzvan Jitianu a preluat conducerea interimară a spitalului în data de 9 august 2024.

"Spitalul Clinic de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' este un pilon important al reţelei sanitare de urgenţă a capitalei deservind o populaţie de aproape 4 milioane de locuitori din Bucureşti şi zonele limitrofe. Pentru a clarifica situaţia actuală spitalul va rămâne partener de încredere pentru orice anchetă a procuraturii sau a corpurilor profesionale. Ne dorim soluţionarea corectă şi rapidă a acestei situaţii pentru a ne putea concentra pe oferirea de servicii medicale. Echipa managerială îşi doreşte o colaborare continuă cu presa, element esenţial pentru a restabili încrederea populaţiei în actul medical, personalul sanitar şi serviciul public de sănătate. Această relaţie trebuie să se bazeze pe raţiune şi dorinţa comună de a servi interesul public", se arată în comunicatul de presă.

Potrivit sursei citate, "echipa managerială va face toate eforturile posibile pentru ca, în ciuda contextului actual, Spitalul Clinic de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' să continue îmbunătăţirea calităţii actului medical şi a celui didactic".

Managerul Spitalului "Sfântul Pantelimon" Bogdan Socea a demisionat săptămâna trecută din funcţie.

Tribunalul Bucureşti a admis, pe 8 august, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor două doctoriţe de la Spitalul Pantelimon acuzate că ar fi provocat decesul unui pacient internat la terapie intensivă, prin scăderea intenţionată a dozei de noradrenalină, cu rol în menţinerea tensiunii arteriale, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce numai politicienii sa se rupa in gura prostind lumea? o cafteala intre medici, nu merge? mai gasim si un p******r dedicat si gata spectacolul.
0
0
trebuia sa-si dea demisia daca avea bun simt sau sa fie dat afara in urma controlului in care a musamalizat totul dar mafia psd a facut zid in jurul lui la ordinul covrigarului ministerul nu face nici un control conform atributiilor legale in toata tara asa cum e obligat de lege iar in minister functii importante sunt ocupate de economisti si juristi pensionati special si un medic veterinar s-a aflat acum in urma scandalului inca o bataie de joc
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516