REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Consultare publică privind realizarea PUZ-ului din Zona Peninsulară

Consultare publică privind realizarea PUZ-ului din Zona Peninsulară

Victor ROTARU 7 august 2023 | 00:00 1139

În contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism actualizare puz reabilitarea și revitalizarea zonei peninsulare a municipiului Constanța, inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei, accesând link-ul.

Consultare publica privind realizarea PUZ-ului din Zona Peninsulara

Chestionarul se adresează atât locuitorilor Zonei Peninsulare, cât şi celor interesaţi de zonă.
Zona de studiu aferentă PUZ Peninsulă - denumită în scopul prezentului chestionar „zona de studiu” este un teritoriu de 100 ha delimitat astfel:
- la NORD de Str. Ştefan cel Mare
- la VEST de Str. I.G.Duca 
- la SUD de incinta Portului Constanţa
- la EST de Plaja Modern şi Marea Neagră.

Chestionarul se poate completa până la data de 25 august 2023.  
Răspunsurile sunt anonime si vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Peninsulară. În prezent, documentația PUZ Zona Peninsulară se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOATE CLADIRILE SA FIE RECONDITIONATE SI REFACUTE , DE LA STR, STEFAN CEL MARE - BL TOMIS SA NU SE CIRCULE SIMBATA SI DUMINICA , IAR IN CELELALTE ZILE DOAR PE VALEA PORTULUI SI TRIBUNAL , IN REST SA SE RESTAUREZE CONTINENTALUL , APOI CLADIREA FOSTULUI RESTAURANT VICTORIA SI SA INTERZICA CONSTRUIREA A ORICAREI CLADIRI ..... CINE VREA SA LOCUIASCA IN PENINSULA SA STIE CA ACESTEA SUNT CONDITIILE ...
0
0
Multa mwe cu kkt chitac si tuturor sustinatorilor sai
1
0
Băgați și tancurile in zona, folosiți rămășițele arheologice ca fundație pentru blocuri cu 100 etaje, executați "buricaderia" pe "edificiul roman cu mozaic" pentru ca bulgarii, grecii si turcii distrug litoralul rromanescc!!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510