REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
24.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Contabila PSD, ajunsă șefă în Port, și-a vândut casa și mașina din București și s-a mutat la Constanța

Contabila PSD, ajunsă șefă în Port, și-a vândut casa și mașina din București și s-a mutat la Constanța

Mirela PASCAL 23 iulie 2024 | 00:00 872

Anul trecut, PSD ne surprindea cu o nouă numire în conducerea Portului Constanța. Este vorba despre Elena Vlad, care ajungea mare șefă în companie, la propunerea Ministerului Transportului, care deține 80 % din acțiunile CNAPM, și a Fondului Proprietatea, care deține 20 % din acțiuni. Vlad este, sau a fost, trezorierul PSD, unde câștiga peste 15.000 lei pe lună. De atunci, și până în prezent, Vlad și-a păstrat locul intact și pare că are de gând să rămână mult timp la conducerea Portului, dat fiind faptul că și-a vândut apartamentul din București și s-a mutat pe litoral. Recent, șefa de la CNAPM și-a cumpărat un apartament de aproape 100 mp în Constanța. Și, pesemne că nu i-au ajuns banii pentru achiziția imobilului, așa că Elena Vlad și-a vândut și mașina.

Contabila PSD, ajunsa sefa in Port, si-a vandut casa si masina din Bucuresti si s-a mutat la ConstantaElena Vlad

Elena Vlad i-a luat locul, începând cu 4 aprilie 2023, lui George Naceades, juristul crescător de oi, care a avut, în trecut, probleme cu APIA, instituție care a constatat nereguli în obținerea și utilizarea fondurilor europene.

Contabila PSD, ajunsa sefa in Port, si-a vandut casa si masina din Bucuresti si s-a mutat la ConstantaGeorge Naceades

În momentul în care a ajuns la conducerea Portului Constanța, Elena Vlad avea mandatul de patru luni, până la 4 august 2023, însă de atunci și până în prezent a rămas bătută-n cuie pe post, fiindu-i prelungit contractul la fiecare 4 luni. Ultima prelungire de mandat a fost făcută în iunie, și expiră pe 14 august. Dacă vă întrebați de unde a scos-o PSD pentru a o cocoța pe funcția sus pusă, ei bine aflați că Vlad este expert contabil în Constanța, aceeași care ocupa și poziția de trezorier al organizației PSD Constanța, organizație condusă de Felix Stroe.

Și, pentru că nu se prevede vreo schimbare la orizont, Elena Vlad a decis să mai facă o schimbare: s-a mutat pe litoral. Și-a vândut apartamentul pe care-l avea în București, cu 1,5 milioane de lei, și și-a achiziționat unul de 100 mp în Constanța. Probabil, nu i-au ajuns banii, așa că a mai făcut o tranzacție: și-a vândut și mașina. 

Contabila PSD, ajunsa sefa in Port, si-a vandut casa si masina din Bucuresti si s-a mutat la Constanta

 

Peste 15.600 lei pe lună, de la PSD

Elena Vlad se mai laudă, în declarația de avere, cu bijuterii în valoare de 50.000 de euro și multe conturi bancare. Vlad a câștigat, anul trecut, de la PSD 187.770 lei, echivalentul a peste 15.600 de lei pe lună, iar din serviciile de expert contabil a bifat 13.118 lei/an. A mai câștigat dobânzi bancare în valoare de peste 32.000 lei, de la CNAPM peste 56.000 lei pe an, venituri din dividendele de la Exclusiv Data Accounting SRL, în valoare de 17.500 lei, dar și indemnizația membru CA al Regiei de Apă, în valoare de 34.562 lei. În afară de acestea, Vlad a mai încasat indemnizația și de la CECCAR, (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), în valoare de 600 lei. Precizăm că sumele sunt mult mai mici față de anul anterior.

Pe ce criterii o fi ținută în funcție, nici măcar nu bănuim, vă lăsăm pe voi să trageți concluziile!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au venit la furat in Constanta. Nu le e frica ca nu e nimeni care sa i impuște.
0
0
de spaga foarte mare totul se vinde in tara asta pe spagi de 34 de ani sinecuri la stat etc orice asta e standardul psd din 90 pana azi si evident sa fii loial bossului mafiot psd care te-a promovat ca in cosa nostra ptr ca psd a fost intotdeauna una grande famiglia conturile bancare nu sunt publice ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699