REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Contele Zambra la cuțite cu o televiziune: zice că a fost discriminat

Contele Zambra la cuțite cu o televiziune: zice că a fost discriminat

Virgil STOIAN 12 mai 2024 | 00:00 2500

Autointitulatul „conte” Nicolae Mircea Iosipescu Zambra speriat probabil că a intrat într-un con de umbră a încercat să apară în emisiunea ”Schimb de mame” de la Prima Tv. Din nefericire pentru el, trecutul ”dubios„ adică problemele cu legea, a făcut producătorii emisiunii să îi refuze apariția la TV. Supărat nevoie mare, contele a trimis o scrisoare către CNCD, Parchet dar și CNA, acuzând televiziunea de discriminare, solicitând 25.000 de lei dar și scuze publice. Rămâne de văzut dacă cineva îl va băga în seamă.

Contele Zambra la cutite cu o televiziune: zice ca a fost discriminatContele Zambra


Dornic probabil de mai multă vizibilitate, contele Zambra a încercat să ajungă, împreună cu familia, la emisiunea ”Schimb de mame” de la Prima TV. Cu toate că inițial se înțelesese cu reprezentanții emisiunii, după ce aceștia au descoperit trecutul penal al contelui, au decis să încheie colaborarea. Acest lucru l-a înfuriat peste măsură pe Zambra care a decis să trimită o scrisoare către CNCD, Parchet dar și CNA, acuzând televiziunea de discriminare, solicitând 25.000 de lei dar și scuze publice.
VĂ reamintim că autointitulatul „conte” Nicolae Mircea Iosipescu Zambra, a fost reținut de procurorii DIICOT din cauza faptului că își exploata propriul fiu, în vârstă de 13 ani, trimițându-l să cerșească.

Contele Zambra la cutite cu o televiziune: zice ca a fost discriminat


Istoricul bizar al “contelui” Zambra


Profitând de caracterul incert al mediului politic din anii ’90, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a reușit să își clădească un nume. Autointitulat „conte”, a folosit această oportunitate pentru a înființa un partid politic împreună cu mama sa și fochistul blocului în care locuia, devenind astfel membru fondator și președinte al Partidului Național Progresist și apoi vicepreședinte al primului parlament ce adopta legi și decrete necesare imediat după Revoluția din decembrie 1989, anume Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN).

Contele Zambra la cutite cu o televiziune: zice ca a fost discriminato parte a scrisorii


Zambra a ocupat chiar și o funcție de parlamentar în această perioadă, fiind implicat în dosarul „Caritas” și închis pentru înșelăciune. În calitate de președinte de partid, el beneficia de paza și protecția SPP, fiind documentate în numeroase fotografii, ce datează în anii aceia, escapadele lui prin București unde era însoțit de ofițeri. În anul 2021 a vrut să reintre în politică, exprimându-și intenția de a candida pentru președinția partidului AUR, împotriva lui George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu mai este la parnaie ?
3
0
O să mă ridic din mormânt și rad nația de r**i din romania
8
1
Nu mai scrieti despre se alde astia, Sosoaka si Zambracian, ca le dati valoare si or sa inceapa chiar sa creada ca au.
20
1
Mirello, ai intrebat-o pe shosho ce dieta are? Oricum, te-ai simtit bine ca ai avut un invitat mai mare ca tine, in kg.
19
1
La Cupa, la Șoșoaca, La Gușă....oare de ce??? Prietenii știu de ce....pardon, aurolacii...
19
2
o sa postam prin semne ca lllabarii replikaka scot toate cuvintele din limba rrromana.Reusiti sa ssstergeti tot ce e mai bun mmmwistilor !!!
22
2
frate cu tot parlamentul rromaniei. Iar voi repplikaka ati reusit sa s******i toate comentariile si urarile de bine pentru hoti. Stiti ca va faceti partasi la hotii ??? Mmmwistilor vanduti pe doi lei !!!
22
1
O sooge frumos...zboară
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510