REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Continuă asfaltarea pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Continuă asfaltarea pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Ana Maria LIPAN 7 iulie 2023 | 12:22 1120

Dacă tranzitați astăzi bulevardul Alexandru Lăpușneanu, trebuie să știți că pe tronsonul cuprins între Dacia și Trocadero, pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, se continuă asfaltarea, în funcție de condițiile meteo. Din acest motiv, pe sectorul menționat traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.  

Continua asfaltarea pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

Pentru ca lucrările să se deruleze fără incidente, rugăm constănțenii să nu calce pe asfaltul proaspăt turnat, pentru că în acest fel se distruge covorul asfaltic.  

Continua asfaltarea pe bulevardul Alexandru Lapusneanu

"Până la finalizarea lucrărilor, rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, arterele rutiere menționate, folosind rute alternative. Facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.", au transmis reprezentanții municipaliății.    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pe Mircea dalele sunt majoritatea cu colturile rupte, bordurile nealiniate, loovite, in general lucrari sub orice critica. Pe Mamaia, intre Pescarie si Delfinariu apa balteste, nefiind asigurate pantele pt scurgerea apelonr pluviale catre gurile de scurgere, si acestea insuficiente, nefiind refacut sistemul de preluare. Unde este adevarata modernizare clamata? Pe celalat sens bordura de la scuar este montata ca p.....l boului, pista de biciclete a fost urcata pe trotuar prin i gustarea carosabilului!!! Ca sa urci si sa cobori borduri nealiniate cu carosabilul
0
0
Pentru spărturile din oraș mașini în gropi praf inhalat de oameni și lucrări făcute fără minte să verifice DNA Să fie verificata primăria firmele și toți care și-au bătut joc de acest oraș în ultimii ani
1
0
Are perfecta dreptate Mircea... Dalele si bordurile s-au spart pentru ca sunt de foarte p*****a calitate si au fost manipulate necorespunzator iar ei nu au avut nicio jena sa le puna asa degradate. Ca sa nu mai spun ca ar trebui verificata achizitia acestor mizerii de asa-zise dale si borduri nisipoase... Receptia lucrarii ar trebui respinsa pana la remedierea numeroaselor deficiente. Daca nu, procurorii sa se autosesizeze si sa isi faca treaba fara influente politice sau de orice alta natura. Altfel nu se vor invata minte niciodata!
4
0
Primarul sa verifice cum majoritatea dalelor si bordurilor dintre Trocadero si Dacia sunt sparte, fisurate sau ciobite. Sa se dea un ordin de inlocuire a lor pe banii constructorului pentru lucrarea de mantuiala!
7
0
Acum era sansa sa se bage tramvaiul inapoi
5
1
De ce nu se lucreaza noaptea!? Este mai racoare, nu mai este circulatie asa de mare ca ziua si pe deasupra ziua ii lasati pe oameni sa circule mai lejer!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510