REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Km 5

Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în cartierul Km 5

Ana Maria LIPAN 21 august 2023 | 09:14 824

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare a carosabilului pe strada Theodor D. Speranția, tronsonul delimitat de strada Mugurului și strada Micșunelelor și pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, scara A.

Continua lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere in cartierul Km 5

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație se vor institui și mâine, în intervalul orar 08:00- 16:00, pe strada Mugurului, tronsonul cuprins între strada Micșunelelor și blocul 22, și pe strada Sălciilor, între strada Micșunelelor și calea ferată, unde sa va turna un nou strat de uzură.

Continua lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere in cartierul Km 5

"Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.

Continua lucrarile de modernizare a infrastructurii rutiere in cartierul Km 5

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.", au transmis reprezentanții municipalității. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lucrarile sint ca in caragiale: 2 steaguri la primarie, 2 la prefectura,etc....este clar ca au utilaje si forta de munca putina. le plimba dintr-o zona in alta, sa prosteasca lumea. sa-l prosteasca pe chitac, ca el a semnat contractul. in vremurile de demult, in caz de infringere, conducatorul era in cel mai bun caz, demis. de regula era sacrificat ca sa inbuneze zeii. se spune ca sint proiectele lui fagadau(psd), dar a lasat cu limba de moarte ca astia sint constructorii si dirigintii de santier. e si normal ca patronii acestor firme se cred zei, la ce fraieri au in fata.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510