REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.5° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
29.5° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Controale la sânge la staţiile GPL din ţară, după explozia de la Crevedia

Controale la sânge la staţiile GPL din ţară, după explozia de la Crevedia

Ana Maria LIPAN 28 august 2023 | 09:37 2507

Val de controale începând de astăzi. Staţiile GPL din ţară vor fi verificate la sânge după explozia din Crevedia. Primele sancțiuni au fost deja aplicate, transmite observatornews.ro. 

Controale la sange la statiile GPL din tara, dupa explozia de la Crevedia

Trei explozii puternice au zguduit Crevedia sâmbătă seara şi, odată cu ea, o ţară întreagă. 57 de oameni au fost răniţi iniţial - dintre ei, 39 de pompieri -, iar un om a murit de groază în momentul în care cisternele din staţia GPL au sărit în aer. Soţia lui, cu arsuri peste 95 la sută din suprafaţa corpului, a murit duminică, la spital. După tragedie, se anunţă controale la toate staţiile GPL din România.

Primele staţii GPL închise se află în Capitală

Autorităţile spun că în cazul în care la controale vor fi depistate nereguli care vor pune în pericol vieţile omeneşti, atunci staţiile GPL vor fi închise. În paralel au fost demarate acţiuni de verificare asupra tuturor controalelor pe care ISCIR le-a demarat la nivel naţional cu privire la instalarea staţiilor GPL.

Primele măsuri au fost luate în Sectorul 5 din Capitală, poliţiştii locali au aplicat amenzi în valoare de peste 15.000 de lei iar în cazul unei staţii GPL a fost demarate acţiunide dezafectare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minte ca de obicei si transmite mesaje cu un puternic impact emoțional pentru analfabeti, asistati social, c***i cu șapte p*****i, etc, ce poti aștepta de la unul înhăitat cu teroristul Haysam, bombe , petarde, artificii
2
0
La Sange, manqa-ti-as! La puskarie - la tzanc!
1
0
De-aia imi strica masina bagau gaz de butelii si apa in Gpl. Ce nenorociti ca sa se imbogateasca rapid furau gpl. Si evaziune faceau, vindeau gpl p***t la pret de bun… N-au cum sa scape se vad cantitatile vandute. Ca si cum pui apa in motorina sau pacura in motorina. Hotii erau printre noi, adica daca compari un portofel cu 300 r*m cu zecile de milioane furate e diferenta enorma. Astia ling cu.ruro prin partide si arunca cu spagi ca sa ingroape infractiunile…
0
0
ANPC nici-o miscare? awww....
1
0
Ion Doldurea, tatăl proprietarului depozitului de la Crevedia, care este primar în Caracal, judeţul Olt este in top 7 sponsori ai psd, al 7 lea mare contributor la bugetul psd iar ciolacu spune ca nu stie nimic de el si familia lui
1
0
Nu ne putem plange ca nu sunt reguli,doar ca nu toti care merg la serviciu o fac cu gandul la munca. Cine se ocupa cu controalele,cu autorizarile,cu instructajele pentru protectia muncii si asa mai departe,o freaca. Apoi,niste descreierati se umfla ca fasolea si se iau de altii care poate nici ei nu prea muncesc cu spor,insa nu au legatura punctual cu cazul,cand e vorba de o tragedie.
2
1
Evacuatii din crevedia s-au adapostit pe unde au putut; nici un ajutor sau oferta de la guvern si primarie care sunt principalii vinovati al tragediei si i-au lasat fara case; la o nenorocire esti pe cont propriu, pe cei de la stat nu-i intereseaza daca ai unde sa dormi si ce sa mananci; fereasca dzeu de un cutremur mai mare la gradul inspaimantator de nesimtire, incompetenta si dezorganizare a statului; vor face joi sedinta de guvern pe tema ajutoarelor; nu si-au pus problema unde stau oamenii fara case pana atunci si in urmatoarele luni de zile pana isi fac case noi ?
2
2
Cu mulți ani în urmă am fost obligați de cei de la D.S.V să mutăm efectivul de animale din localitate,în afara localității la minim 500 metri de ultima casă din localitate,din cauza mirosului,care îi afecta pe vecini,bineînțeles neam conformat ceea ce este un lucru normal într-o societate normală unde cu toții ar trebui să ne respectăm reciproc,deci se poate ,iar dacă legea se aplică corect și pentru cei cu acele stații GPL care sunt amplasate la nici 50de metri de ultima locuință clar ele ar trebui desființate în secunda doi,dar numai să se vrea.
7
1
Chitac sa dea raportul. In Constanta se fac controale?
5
1
In toate stațiile gpl PULIMEA vine cu butelia și o umple...Până nu le o zbura creierii o butelie nu se astâmpăra.
8
0
Pana acum de ce nu le-au controlat? E strigator la cer ce se intampla! Cum pompierii nu au facut controale periodice la aceste statii? Suntem tara lui Papura-Voda! ÎN TOATE INSTITUTIILE STATULUI SUNT PUSI IN POSTURI CHEIE DOAR INCAPABILI, PE SISTEMUL PILE SI RELATII, RUDE SI AMANTE.
11
2
Controalele sunt bine venite dar trebuiesc generalizate in toate domeniile, nu se stie de unde vine urmatoarea tragedie. Ar fi eficient daca niste controale complexe ar viza activitatile economice ale politicienilor indiferent de culoare. Din pacate acest lucru nu este posibil din cauza nivelului ridicat de coruptie si al controlului mafiei politice asupra legislativului executivului si administratiei..
12
0
Schimbati legea de urgenta si scoateti toate statiile gpl in afara localitatilor criminalilor; au murit si au fost nenorociti oameni pe viata in primul rand ptr simplu motiv ca statia gpl era in localitate iar infractorii din parlament si guvern care au facut legea cu multi ani in urma sunt primii vinovati; acelasi lucru ptr benzinariile care nu au cel putin 100 de metri liberi, spatiu de siguranta pe orice directie fata de orice cladiri; chestie de bun simt care celor din toate guvernele si parlamentele noastre le-a lipsit si le lipseste si acum
12
0
Parca suntem intr-un serial TV. Drama, actiune, manipulari, etc. Episod cu azile, episod cu drogati, episod cu explozii. Asteptam cu mare interes episodul urmator. Oare ce urmeaza? Suntem o natie de cretini iesponsabili. Bai oameni buni, mor oameni nevinovati din cauza incapacitatii, impotentei si coruptiei care au pus stapanire pe toata tara.
12
0
Benzinaria de la boema facuta in locul unui parc la 5 metri de ferestre...Acolo trebuie desfiintata, nu cautate potcoave gpl...
13
0
Acuma?m**e TUTUROR!
4
2
Noi stim ca sistemul este FOARTE CORUPT . Dar voi ne confirmati ce noi deja stim . Treaba asta ar trebui in permaneta sa se faca . Nu dupa ce se intampla drame . SCOASE TOATE ACESTE BOMBE IN AFARA LOCALITATILOR NU CUM LE VEDEM LA DOI PASI DE LOCUINTE . Functionari care ii avizeaza sa raspunda cu capul nu lasati sa isi dea demisia ori sa iasa la pensie . Sa raspunda pentru ca sunt vinovati
11
0
Cum ce au făcut? S-au programat la oftalmolog . Toți aveau cataractă!!! Și se pregăteau pentru vreo greva!!! Ca na, au salarii mici și doresc și bilete la tratament. Unde? In munții Alpi, in Maldive ,……că este mai accesibil.
11
0
de ce nu publicati lista celor care conduc cele 7 institutii cu atributii de control la crevedia care nu au facut nimic timp de 3 ani, felul in care au au fost numiti si de catre cine cel mai probabil pe criterii politice pentru ca as fi foarte surprins sa fi obtinut posturile corect prin concurs si sa fie niste buni profesionisti cu studiile corecte necesare postului; au fost gasite alte 11 statii gpl fara autorizatii numai in sectorul 5 la o verificare rapida si sumara si mai urmeaza si altele
9
0
La sediile PSD pe când???? Mafia PSD a împânzit Romania cu primarii.
8
4
Motiv sa scumpesc gazul la pompa !
7
0
Dar până acum ce-au făcut de nu le-au controlat? Ce-au făcut până acum?
17
0
si pina acum, ce-au facut? jumi-juma?
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510