REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Controversatul Ossman trebuie să elaboreze un PUZ pentru a putea construi în Anadalchioi

Controversatul Ossman trebuie să elaboreze un PUZ pentru a putea construi în Anadalchioi

Replica API 6 februarie 2022 | 00:08 2536

Afaceristul Fadi El Ossman din Brașov intenționează să ridice în Anadalchioi 3 imobile cu 10 etaje. După ce societatea pe care o administrează, Isaran Green SRL, a obținut un certificat de urbanism în acest sens, omul de afaceri va trebui să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru parcela cu numărul cadastral IE254029. Șeful proiectului a fost sub control judiciar fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală.

În ultimul deceniu, Constanța a cunoscut un real succes în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară. Tot mai mulți afaceriști importanți din România și-au arătat deschiderea pentru a construi în principalele cartiere din municipiu. La fel ca și în cazul cartierului Palazu Mare, zona Anadalchioi se află în topul investitorilor. Aici, societatea Isaran Green SRL intenționează să ridice 3 imobile cu regimul de înălțime D+P+10E, cu funcțiunea de locuințe colective. În acest sens, în luna mai a anului 2021, societatea a obținut un certificat de urbanism pentru proiect. Conform certificatului, lucrările ar urma să fie edificate în zona Andalchioi, parcela A641/2,LOT2; A641/3, LOT1; A641/3,LOT2; A6. Mai exact, pe al treilea rând de loturi de la bulevardul Aurel Vlaicu.

Investitorul - SC Isaran Green SRL propune dezvoltarea unui cartier rezidențial verde, ce va dispune de un confort ridicat al locuirii și de o diversitate a funcțiunilor complementare acesteia (dotări și echipamente publice aferente locuirii, servicii și activități comerciale și de alimentație publică, spații publice și spatii verzi).

Omul de afaceri trebuie să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal

Pentru a putea obține documentele necesare în vederea construirii celor 3 imobile, societatea este nevoită să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru parcela respectivă. Planul Urbanistic Zonal reglementează ceea ce Planul Urbanistic General nu poate reglementa în totalitate, determinând, cu precizie, impactul pe care viitoarele construcții le-ar putea avea asupra zonei. De obicei, acesta este folosit la eliberarea certificatelor de urbanism și emiterea autorizațiilor de construire.

Date despre societatea Isaran Green SRL

Societatea Isaran Green SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Brașov, pe strada 13 Decembrie. Conform ultimelor informații înregistrate pe Registrul Comerțului (2019), societatea a avut 1 salariat și o cifră de afaceri de 0 lei. El Ossman Fadi este administratorul firmei, iar ca și asociați sunt El Ossman Fadi și El Ossman Larisa Nicoleta. Societatea are ca și domeniu de activitate lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Fadi El Ossman, anchetat pentru fapte de evaziune fiscală

În luna februarie a anului 2020, presa locală din Brașov scria că omul de afaceri Fadi El Ossman a obținut revocarea ordinului de punere sub control judiciar, dispus de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Acesta fiind cercetat într-un dosar de evaziune fiscală, a formulat prin intermediul apărătorului său plângere împotriva măsurii luate de magistrați. Mai exact, situația de la Issaran, complexul din Brașov, face obiectul mai multor dosare de cercetare penală.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E la mama naibi, in camp. Cine se muta vecin cu porumbu?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303