REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
30.4° ConstanÈ›a Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Copeland, mare furnizor global de soluţii de climatizare, intră în România şi face angajări

Copeland, mare furnizor global de soluţii de climatizare, intră în România şi face angajări

Ana Maria LIPAN 11 august 2023 | 00:00 391

Copeland, furnizor global de servicii de climatizare, companie controlată de fondul de private equity Blackstone, a deschis recent o subsidiară în România, conform datelor obÅ£inute de Economica.net de la Oficiul NaÅ£ional al Registrului ComerÅ£ului. Copeland face deja angajări pentru afacerea sa din România.

Copeland, mare furnizor global de solutii de climatizare, intra in Romania si face angajari

Copeland Europe Gmbh, cu sediul social la Berlin, a înfiinÅ£at recent o subsidiară în Å£ara noastră. Firma nou-înfiinÅ£ată se numeÅŸte Copeland, are capital social de 495.000 de lei ÅŸi are activităţi de consultanţă pentru afaceri, arată datele obÅ£inute de Economica.net de la Oficiul NaÅ£ional al Registrului ComerÅ£ului.

Copeland e unul dintre marii furnizori globali de soluÅ£ii sustenabile de climatizare, cu peste 18.000 de salariaÅ£i în lume.
Compania a deschis recent firma Copeland la Cluj, potrivit datelor obţinute de Economica.net de la ONRC.
Firma recent înfiinÅ£ată angajează deja pentru biroul din Cluj pe posturile de accounting specialist, marketing business partner, pricing specialist, demand planning analyst, director regulatory compliance, conform anunÈ›urilor de recrutare consultate de Economica.net.

Copeland e deÅ£inută de un joint venture între compania de private equity Blackstone (listată la New York Stock Exchange sub simbolul BX) ÅŸi gigantul tech Emerson.

La 31 octombrie 2022 Emerson a anunÅ£at că a ajuns la un acord definitiv prin care vinde un pachet majoritar de acÅ£iuni în cadrul afacerii sale de tehnologii de climatizare către fondul de private equity Blacktone. La 31 mai 2023 Blackstone ÅŸi Emerson au anunÅ£at finalizarea achiziÅ£iei unui pachet majoritar de acÅ£iuni de către Blackstone din divizia de soluÅ£ii de climatizare a Emerson, într-o tranzacÈ›ie de 14 miliarde de dolari.

După finalizarea achiziÅ£iei pachetului majoritar de către Blackstone, divizia de soluÅ£ii de climatizare a Emerson a fost redenumită Copeland, după numele mărcii sale de compresoare, o mutare despre care Blackstone spune că se bazează pe moÈ™tenirea de 100 de ani a mărcii, recunoaÈ™terea globală È™i influenÈ›a în industria soluÅ£iilor de climatizare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699