REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Copiii prințului Harry au primit titluri regale

Copiii prințului Harry au primit titluri regale

Valentina CAMARA 10 martie 2023 | 00:00 460

Copiii prințului Harry, Archi, în vârstă de trei ani, și Lilibet, de un an, au primit titluri regale. Un purtător de cuvânt a confirmat faptul că fetița prințului și a lui Meghan Markle a fost botezată recent.

Copiii printului Harry au primit titluri regale

Regulile regale susțin faptul că nepoții lui Regele Charles al III-lea pot fi numiți prinți și prințese. Așadar, copiii prințului Harry au primit și ei titlurile regale, asta după ce fiica lui a fost botezată. Ei aveau acest drept încă din luna septembrie a anului trecut, când fiul Reginei Elisabeta a II-a a urcat pe tron după moartea mamei lui.

Copiii prințului Harry au primit titluri regale

Potrivit primelor informații, un purtător de cuvânt al prințului Harry și al soției lui, Meghan Markle, a anunțat că fiica lor a fost botezată pe data de 3 martie, vineri, de un arhiepiscop din Los Angeles. Numele micuței este Lilibet Diana.

Acest interes față de titlurile regale ale celor doi copii a prins amploare după cartea lansată de prințul Harry, unde a făcut câteva dezvăluiri șocante despre familia regală. Meghan Markle și soțul ei își doresc ca Lilibet și Archi să fie cunoscuți drept prinț și prințesă.

„Pot confirma că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de arhiepiscopul de Los Angeles, reverendul John Taylor”, a spus un purtător de cuvânt.

Prințul Harry, diagnosticat cu sindromul stresului post-traumatic

Prințul Harry a recunoscut în cadrul unei conversații de 90 de minute cu dr. Gabor Maté că a fost diagnosticat cu sindromul stresului post-traumatic. Fiul Regelui Charles a vorbit atunci deschis despre vulnerabilitate, traumă, dar și despre vindecare.

Fiul Regelui Charles al III-lea a fost dur criticat pentru dezvăluirile pe care le-a făcut în cartea pe care a lansat-o. Mulți au spus că prințul Harry a pus într-o lumină proastă familia regală. El și fratele lui, William, au avut câteva neînțelegeri pe acest subiect, iar relația dintre cei doi a fost afectată de toate cele întâmplate, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303