REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

COPIL atacat de o HAITĂ de CÂINI, în Tomis Plus

COPIL atacat de o HAITĂ de CÂINI, în Tomis Plus

Replica API 9 ianuarie 2021 | 00:20 8396

Constănţenii se simt în pericol pe străzile din oraş, din cauza câinilor care îşi fac veacul pe străzi. Zilele trecute, un copil de 9 ani a fost atacat de patru maidanezi în fata supermarket-ului Mega Image din Tomis plus. Sperietura minorului a fost soră cu moartea, iar părinţii sunt revoltaţi.

“E degradant pentru nivelul de civilizaţie pe care pretindem că îl avem”

În ultima vreme, tot mai multe incidente cu persoane atacate de câini pe stradă au avut loc în Constanţa. Zilele trecute, un copil în vârstă de 9 ani a fost atacat de patru maidanezi în cartierul Tomis Plus, în faţa supermarket-ului Mega Image. Tatăl acestuia povesteşte îngrozit cum şi-a salvat copilul şi cere adoptarea unor măsuri de îndată. „Cum este posibil ca în 2021 maidanezii să încolţească un copil pe stradă? Patru câini mi-au încolţit băiatul. Adunaţi animalele fără stăpân de pe străzi! E degradant pentru nivelul de civilizaţie pe care pretindem că îl avem”, a declarat bărbatul.

Campanie gratuită de sterilizare a animalelor fără stăpân

După ce a stopat capturarea animalelor fără stăpân din municipiu, Primăria Constanța și ONG-ul Animal Society au pus bazele unei colaborări pentru gestionarea într-un mod profesionist a situației câinilor fără stăpân din oraș, începând din acest an. Proiectul va consta într-o serie de campanii gratuite de sterilizare, vaccinare și microcipare a câinilor și pisicilor de rasă comună. Va desfășurat şi un recensământ al câinilor fără stăpân din municipiul Constanța. Creșterea semnificativă a numărului de animale adoptate din Constanța constituie și ea un obiectiv major. Prima etapă a proiectului va începe pe 15 februarie și se va derula până în 12 martie.

Vergil Chiţac: “Vom stopa înmulțirea necontrolată a cățeilor”

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac a precizat că “prin sterilizarea masivă pe care o vom începe vom stopa înmulțirea necontrolată a cățeilor, iar adăpostul îl vom transforma într-o casă primitoare. Beneficiem de suportul prețios al organizației Animal Society și le mulțumesc frumos pentru asta. Sunt convins că în acest demers vor veni alături de noi și alţi iubitori de animale”, a declarat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este incredibil ce se intimpla in anul 2021 !!!
0
1
Ce tari in gura sunt aparatorii potailor. Unul dintre ei este atat de idiot, radu sau dadu.. Cum mortii lui se intituleaza... Mai impotentule, daca tu nu ai copii nu jigni alte familii.. Impotenta ta se reduce la o frustrare ca nu esti in stare sa iti intemeiezi o familie, labagiule. Si mai sunt cativa ca si tine. Cand va aud ca un maidanez nu ataca neprovocat, imi vine sa ma pisi pe voi. Sunteti atat de cretini, incat locul vostru este in padure , in tarc, precum porcii mistreti. Mars ca aveti pureci.
6
1
Aia e. Animalele de companie sa aiba cipuri. Ca afara. S-a intamplat un incident, imediat se afla proprietarul. Amendati cei care ii lasa liberi pe strazi. Pt.cei ce susutin ca nu ataca cainii neprovocati : zilele trecute mergeam cu copii, cu trotineta. Strada ingusta, fara trotuar, ne oprim la un moment dat sa treaca o masina ce venea din spate. Dintre masinile parcate sare o javra si se infige cu dintii in trotieneta fiului cel mic care se sperie si sare in fata masinii ce venea din spate. Noroc ca mergea foarte incet si a avut timp sa franeze. Si nu, nu eram in camp ci in Faleza Nord
5
2
Cum se anunta ceva bun pt animale,castrare gratuita ,cum apar povesti sf cu plodul si cainele,mami si tati.
6
3
Noi cainii , nu suportam javrele care se cred om !
8
7
De ce se agita lumea. amiralul a zis clar ca nu mai aduna cainii din oras . Ce daca ne omoara ? Cainii conteaza, nu copiii pentru primar.
3
9
Sugeo catalin cu tot cu maidanezi tai
9
16
toti care sunteti impotriva animalelor sa va duceti dracului impreuna cu covid - 19
17
16
Omorati ma odata toti maidanezii aia ca ne sfasie. Castrati toti iubitorii si iubitoarele de animale sa nu se inmulteasca.
24
18
Incitati la ura impotriva unor fiinte nevinovate voi care impreuna cu copii.vostrii tampiti si retardati facuti la betie nu realizati de rasare soarele ,sa ma cac pe voi si pe familiile voastre de rahat aleagase praful de voi!!!!!!!
19
20
Sa iau in pula pe asta ce comenteaza din 3 in 3 minute ,incitand la ura impotriva cainilor,ba jegule ,ba gunoi fake,comenteaza ba cu profilul tau pe o pagina fb daca ai sange in tine,stie toata lumea ca esti unul si acelasi
22
19
Toti comentati sa adune primaria cainii, insa primaria ii aduna mereu si ii suce in adaposturi, iar cretinii ii arunca din nou. Si inca o data, romanii arunca vina pe autoritati si conducatori, cand ei insisi isi bat joc de propria tara.
15
6
ptr toti cutofilii, zoofiili si zoomanii de mai jos: sugeti pla cu ghioarlele voastre cu tot, v-ati descalificat ca oameni cand ati pus viata unui animal in fata unui copil. Suneti mai animalel decat animalele care le pupati sub coada. ps: Am caine. Si pisica. Dar nciodata nu voi alege intre viata lor si viata unui om! kakaanari respiraci de balega ce sunteti!
15
17
Chiftele cu antigel. Eftin si bun. Yumy yumyyyy!!!
10
22
cainii inventariati si cipati. Nu ai grije de el, nu curati mizeria lasata pe strada, 1000E amenda. Latra si deranjaza, operat la coardele vocale. Musca, amenda penala sau inchisoare. V-ar conveni sa va desfigureze un caine copilul?
16
10
Mai taceti din gura cu preturile voastre de Monaco.....altceva nu stiti sa spuneti decat ca avem preturi de Monaco in Romania. Pai in Monaco un apartament cu 2 camere de 60 mp pleaca de la 2.000.000 euro in sus. Nu v-ati saturat sa zgariati aceeasi placa cu preturile de Monaco? Deja sunteti patetici. Sunteti vai de capul vostru, rupti de realitate si rupti in cur de foame dar comentati aiurea despre preturi, doar sa va auziti vorbind.
9
13
de ce platim taxe? primaria sa curete orasul de maidanezi! adunati , eutanasiati ! sa aplice aceeasi lege ca in Timisoara, vrei caine la bloc, ceri acordul vecinilor! e plin de mizerii de caine langa blocuri, nici unul nu strange dupa javra personala! impozite duble pt proprietarii de caini!
20
18
Ti-e ciuda ca ai ramas la tara la tariverde? Pai toti cei enumerati de tine sunt consateni de-ai tai sau de prin tulcea! Tu daca ai ramas acolo, nu te-ai facut dezvoltator, de ce te basici?
8
16
...pai,daca si taso face hau hau...
3
5
metrosexulalul sensibilos nu stie ca tara asta e condusa oficial de un maidanez latos la ca sa te astepti? plus ca a votat un pensionar incapabil de la penaleu 4 ani o sa ne manance cainii
15
18
sa va iau mintea'n pl de avortoni criminali!futu-va'n git de jeguri!aveti glume cu chiftele si cuie si otrava,futu-va' n inima de criminali!generatir imbecila,v-ati ajuns,taranii dracului,v-ati ajuns,v-ati mutat la oras,ati uitat ca va cacati in fundu' curtii la latrina....vreti o tara si legi ca afara ,da' veniti cu idei d'astea?sa va dea Dzeu dupa inima avortonii dracului!daca ati fost p' afara c se caca pe ei romanasii nostrii,atinvazut cum sint tratate animalele,jegurilor?mie sila .....ratatilor,vrb cuiva dr mai jos,vai de pl noastra dacace vrb de vreo incorporare vreodata....
22
15
Cainele simte un om rau, au stiut ei ce au stiut de au vrut sa muste copilul barbosului gay
26
28
Va invatati plozii sa asmuta cainii, sa arunce cu pietre in ei, sa dea cu piciorul, sa fuga din calea lor, apoi va mirati de ce un caine devine agresiv! Pai devine agresiv cand se apara. Tu cand esti atacat de un animal cu doua picioare, stai? Nu te aperi?
25
23
criminalilor meritati sa stati in case
16
13
Barbosule, vezi ca indulcitorul Xylitol, inofensiv pentru oameni este foarte toxic ptr. aceste animalute care ataca copii. Faci niste chiftelute cu el si ai rezolvat problema, dupa aia te dai cu ulei in barba sau unde vrei tu.
8
22
Eutanasiere in masa. Iubitorilor de patrupede multa UE.
21
22
Pfeffer KO
6
9
ce tomis plus ma? vrei sa stai in camp stai cu catei vaci si voi.
17
4
s-o eutanasieze pe mata avortonule
16
15
Niste carne tocata amestecata cu cuisoare mici o sa rezolve problema.
13
21
eutanisiere si la adepti
15
14
@constantean, tomis plus nu e de lux, este un cartier facut fara PUZ de aia avem case vile bloculete blocuri de 10 etaje, acolo stau studenti navetisti sarantoci cu ceva luat pe credit 25 de ani etc. nu are parc trotuare spatii verzi copaci loc de joaca, practic este un ghetou
33
2
Omul are dreptate! Stai intr-un cartier care se vrea de lux, platesti pe casa si pe utilitati preturi de Monaco, te astepti sa ai macar niste conditii minime. Asta este realitatea asaziselor cartiere de lux: inghesuiala si spoiala pe bani nemeritati!
23
10
Ia uite ce sar in sus aparatorii potailor vagaboante... Sa dea al de sus sa va incaiere o haita de caini maidanezi copii si sa ii muste, sa ii lase handicapati.. Futuva in gura cu salbaticiile voastre. Si voi sunteti niste salbatici. Ti-ai dracu de...pizde. Cand citesc ca potaile nu ataca neprovocate ma cac pe voi de ras. Castrarea maidanezilor nu rezolva problema,fiindca tot timpul vor exista tampiti care elibereaza caini pe strada... Sa va vad la coada la chirurgie plastica cu copii muscati de caini.. Ti-ai dracu de impotenti..
33
20
Eutanasiere
33
25
Chitac matura strazile, care oricum se maturau, deomnteaza panouri publicitare care aduceau venituri la bugetul municipalitatii si face multe altele care,, duc la dezvoltarea,, orasului. Mars din Primarie incompetentule.
14
31
iar clasica poveste cu taticul sau mamica si copilul fugarit de caini...ce va mai agitati, hingherofililor, ca oricum luna asta semneaza contract de milioane de lei cu hingherii. Cat despre castrare e o initiativa buna, dar cum sa faci bine pt caini cu personaje ca alea din poza itoafa, sefa la ecarisaj de decenii si beres, un fel de sefulita la noul ecarisaj.. la ecarisaj trebuie iubitori, nu functionari hingheri
16
18
fatalaul barbos s a speriat chipurile de niste caini. ce fel de barbat e fatalaul asta? suntem morti daca ne ataca rusii cu oameni din astia. Animalele nu ataca fara motiv! asta o zic oamenii de stiinta! deci sigur plodul fatalaului a intaratat caini sau chiar fatalaul, crezand ca e ceva amuzant! am vazut chiar in tomis plus cat de fatalai pot fi unii!
33
43
Si acum toata rautatea hingherilor din orasul in care fiecare cetatean e hingher sa se reverse in comentarii..noi tb sa l credem pe cuvant,ca in camp,la tara 4 caini s au uitat urat la copil
22
21
Bai, Ionut ala de la 00.06 are dreptate. Nu cainele e de vina. O fi zis copilul ceva, l-o fi injurat...
22
7
plin feisbuku de pseudo-tati d-astia, cum s-a speriat progenitura, cum pac, la ziar. ti-ai dracu de muieri.
25
21
Tu esti unul din aia care au militat pt legea antitiganism ?
11
10
Chiar acum latra un caine ...al vecinilor! Sunt vreo trei pe scara. Ziua latra pe trei.... voci, uneori si...in canon. Poti sa le zici ceva stapanilor? Au drepturi si ei si patrupedele! Ti-e sila cand, la cativa centimetri de tine,isi scutura blana! Noroc ca ne mai salveaza masca de urata senzatie de greata...Cat despre maidanezi, nu ne intereseaza pe noi, cetatenii,ce proiecte are primarul,in cate etape se deruleaza....Nu mai vrem sa vedem niciun caine slobod pe strada! Urgent! Daca nu...duceti-va cat mai repede cu ei, cu tot!
38
17
Eutanasiati toti cainii vagabonzi
47
24
Ca orice tata , ai cheile de la masina in buzunar . Le dai cu cheia in gat pana nu mai misca , si tot asa pana scapi de toti din cartier
24
23
Dar ce cautati fratilor sa va mutati in camp? Va plangeti dupa aia ca sunt haite de caini si ca va mananca sobolanii cablurile de net. O singura intrare, mare aglomeratie, bezna, strazi inguste, si vecini cu campul...
33
32
Tu esti cumva zoofilul cu barba din poza ?
17
16
Tot parintii ii invata de mici pe copii sa arunce cu pietre in caini sau sa se ferereasca ca de balauri de ei.
28
42

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016