REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
26.7° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Copil de 11 ani, pe bicicletă, lovit de doi motocicliști pe o trecere de pietoni! Video

Copil de 11 ani, pe bicicletă, lovit de doi motocicliști pe o trecere de pietoni! Video

Virgil STOIAN 8 august 2024 | 16:26 1616

Un copil în vârstă de 11 ani a fost lovit succesiv de doi motocicliști, în timp ce traversa strada pe bicicletă, pe o trecere de pietoni. Imaginile sunt dure și au fost surprinse de o cameră video. Băiatul a scăpat cu leziuni ușoare.

Copil de 11 ani, pe bicicleta, lovit de doi motociclisti pe o trecere de pietoni! Video Momentul în care copilul este lovit de motocicletă

Accidentul a avut loc miercuri seară în comuna Baia, iar imaginile video arată cum copilul a intrat pe trecerea de pietoni mergând pe bicicletă. A fost lovit puternic de o motocicletă care venea în viteză, a reușit să se ridice și a încercat să traverseze înapoi. În acel moment, a fost izbit cu putere de o a doua motocicletă.

În imagini se poate vedea cum primul motociclist și-a continuat drumul, în timp ce al doilea a interacționat pentru scurt timp cu copilul, apoi a plecat și el. Băiatul a reușit să se ridice și a plecat șchiopătând.

Copilul de 11 ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plăgi cu excoriații” (julituri) fără probleme deosebite, conform publicației locale citate.

Monitorul de Suceava mai scrie că cei doi motocicliști au fost identificați de polițiști în aceeași seară, fiind vorba despre unul de 21 de ani și unul de 23 de ani. Unul dintre ei nu are permis de conducere iar al doilea are permis de conducere necorespunzător categoriei, scrie publicația locală.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”, și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit hotnews.ro.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Motocicliștii ăștia împușcați toți cu un singur glonț și aruncați în groapă comuna . Zgomot rai idioti în trafic
2
0
Periculoase motocicletele.
3
0
Asta este motivul pentru care copii trebuiesc invatati de mici ca pe ptrecerea pentru pietoni se traverseaza pe langa bicicleta dupa ce te asiguri. Introduceti educatia rutiera in programa scolara!
20
2
Niște nespălați donatorii ăștia de organe Acum câteva zile un nespălat cu motorul era să lovească un puști pe trecerea de pietoni de pe bd Tomis lângă Emag. Apoi donatorul a mers pe o singură roată spre Spital cu viteză foarte mare.
16
12

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303