REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Copil de 12 ani, împuşcat "în joacă" de un prieten la o petrecere

Copil de 12 ani, împuşcat "în joacă" de un prieten la o petrecere

Ana Maria LIPAN 10 mai 2023 | 00:00 826

Un copil de 13 ani din SUA ÅŸi-a ucis prietenul în timpul unei petreceri în pijamale după ce s-a jucat cu un pistol în preajma lui. Scena îngrozitoare a fost filmată în timpul unui apel Facetime iar copilul a fost judecat, precum un adult.

Copil de 12 ani, impuscat 'in joaca' de un prieten la o petrecere

Nolan Donald Grove, în vârstă de 13 ani, din Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de crimă de gradul al treilea, precum un adult, după ce l-ar fi împuÈ™cat în spate pe prietenul său de 12 ani, Kain Heiland, pe 1 aprilie, relatează Mirror, sursa citată de observatornews.ro.

PoliÈ›ia de stat din Pennsylvania a fost chemată la proprietate în jurul orei 21:50 după ce a fost raportat că un cadavru zăcea pe o alee dintre case. OfiÈ›erii au spus că Nolan, Kain È™i un alt prieten È™i-au petrecut ziua împreună È™i au plănuit să aibă o petrecere în pijamale, înainte de incidentul îngrozitor.

Potrivit martorilor oculari, Nolan a fost văzut jucându-se cu o armă, pe care a încărcat-o È™i descărcat-o de mai multe ori. Suspectul a spus că „nu i-ar fi frică să împuÈ™te pe cineva” în timpul unei discuÈ›ii cu două fete, susÈ›in martorii.

Cei doi copii ar fi avut o dispută în ziua incidentului

Nolan a fost văzut îndreptând pistolul spre faÅ£a victimei în timpul unui apel Facetime, potrivit poliÈ›iei. În plus, lumina laser a armei a fost văzută pe Kain în timpul apelului înainte ca acesta să scoată arma din bluza. În videoclip, Kain îi spune: „Ia-È›i degetul de pe trăgaci. Acest lucru nu este corect. Sunt singur ÅŸi neînarmat.”

Nolan ar fi spus: „Åžtii ce se întâmplă...” înainte să-l împuÈ™te pe Kain în spate. Martorul a strigat la Nolan. Un alt martor, care urmărea apelul Facetime, l-a auzit pe Nolan spunând: „Îmi pare atât de rău, K.” Suspectul le-a spus poliÈ›iei că împuÈ™cătura a fost un „accident”, deoarece „mergea È™i îÈ™i balansa braÈ›ele” înainte de a trage cu arma de foc în mâna dreaptă.

Familia îndurerată luptă pentru dreptate

Bunica lui Kain i-a adus un omagiu lui Kain È™i l-a numit „cel mai amuzant băiat” care „a făcut pe toată lumea să râdă”. „Îi plăcea să facă pe toată lumea să râdă È™i să zâmbească. Întotdeauna scotea zgomote amuzante deÅŸi îi spuneam să nu o facă, dar acum ne-am dori să putem auzi acele zgomote amuzante”, a adăugat bunica sa.

Nolan este acuzat de crimă de gradul al treilea, omucidere din culpă, punerea în pericol a unei alte persoane în mod imprudent È™i infracÈ›iuni legate de arme de foc. Cu toate acestea, părinÈ›ii cu inima frântă sunt furioÈ™i că suspectul nu a fost acuzat de crimă de gradul I.

„A primit acuzaÈ›ii de crimă de gradul trei asupra lui È™i È™i-a lins buzele, ca ÅŸi cum ar fi nimic”, a spus tatăl victimei după acuzarea lui Nolan. "Tatăl lui stătea acolo. Nicio simpatie pe faÅ£a copilului sau a tatălui său. Pentru mine, asta nu ar trebui să se întâmple."

„PărinÈ›ii lui îl vor vedea în continuare. Nu îl voi mai vedea niciodată pe Kain”, a adăugat mama îndurerată a lui Kain Heiland.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436