REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Copil de 13 ani, ucis de poliție, după ce a amenințat ofițerii cu o armă de jucărie. Video

Copil de 13 ani, ucis de poliție, după ce a amenințat ofițerii cu o armă de jucărie. Video

A.F. 1 iulie 2024 | 00:00 736

În timpul unei evadări, un adolescent, în vârstă de 13 ani, a fost văzut de polițiști când a scos o armă, care s-a dovedit ulterior a fi o replică de jucărie a unui pistol Glock 17, și a îndreptat-o spre un ofițer de poliție, care a tras cu ea la scurt timp după aceea.

Copil de 13 ani, ucis de politie, dupa ce a amenintat ofiterii cu o arma de jucarie. Video

Polițiștii din Utica, statul New York, au împușcat și ucis un băiat fugar în vârstă de 13 ani. S-a întâmplat în urmă cu două nopți, vineri, 28 iunie. Adolescentul, pe nume Nyah M., a scos o armă, care ulterior s-a dovedit a fi o replică de jucărie a unui Glock 17, și a îndreptat-o spre un ofițer de poliție, care a tras cu ea la scurt timp după aceea.

Potrivit BBC, polițiștii fuseseră trimiși la fața locului deoarece doi băieți de 13 ani corespundeau descrierii unor suspecți căutați în legătură cu jafuri din orașul Utica. Acest lucru a dus la o urmărire care a durat doar câteva secunde, în timpul căreia, după cum arată înregistrările bodycam, Nyah M. a scos o armă de jucărie și a îndreptat-o spre urmăritorul său.

Un ofițer l-a doborât apoi pe băiat la pământ. "În timpul unei confruntări la sol", se explică într-o notă oficială, "un alt ofițer de poliție a tras un singur foc care l-a atins pe adolescent în piept. Băiatului i s-a acordat ajutor imediat, dar a murit la spitalul Wynn. Șeful poliției din Utica, Mark Williams, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că arma a fost o replică a unui pistol Glock 17 cu încărcător detașabil, un pistol cu bile, prin urmare.

Atenție, imagini cu impact emoțional puternic!

Video poate fi vizionat doar pe Youtube, din cauza restricțiilor de vârstă. Click pe Watch on YouTube:

Ofițerii implicați în tragedie au fost identificați ca fiind Patrick Husnay, care a tras focul fatal, Bryce Patterson și Andrew Citriniti. Toți trei au fost plasați în concediu administrativ. Împușcăturile sunt anchetate atât de biroul procurorului general din New York, cât și de poliția din Utica. Între timp, însă, populația micului oraș american a organizat mai multe proteste pentru a cere adevăr și dreptate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166