REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Copila care era să fie aruncată în fața mașinilor de către mamă a ajuns în grija tatălui! Video

Copila care era să fie aruncată în fața mașinilor de către mamă a ajuns în grija tatălui! Video

Victor ROTARU 17 decembrie 2022 | 00:00 3197

Situație cel puțin bizară la Constanța. Luni, 3 octombrie a.c., pe strada Soveja, în zona AJOFM Constanța, o femeie alerga cu un copil aproape dezbrăcat în brațe, spre stupoarea trecătorilor. Ana Maria Stancu, căci despre ea este vorba, a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, iar instanța a dispus, acum, ca exercitarea autorității părintești cu privire la minoră să fie exercitată în mod exclusiv de tată.

Pe 3 octombrie 2022, pe strada Soveja, în zona AJOFM Constanța, o femeie alerga cu un copil aproape dezbrăcat în brațe, spre stupoarea trecătorilor. Potrivit acestora, femeia, în timp ce alerga, bolborosea cuvinte care sunau a descântec și susținea că e posedată, vrând totodată să o arunce în fața mașinilor.

Soțul Anei Maria Stancu ocupă funcția de inginer secund, cu un salariu net pe lună în cuantum de 10.400 USD. La data de 03.10.2022, fiind plecat în voiaj, a luat la cunoştinţă, prin intermediul mass-mediei, că soţia acestuia se deplasa în zona City Parc din Constanţa, împreună cu fiica lor, pe care o ţinea în braţe, aceasta din urmă fiind dezbrăcată şi învelită într-un prosop, dorind să o arunce în faţa unei maşini. Ca urmare a acestui eveniment, Ana Maria Stancu a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, iar minora dată în îngrijirea bunicilor paterni, până la întoarcerea în ţară a tatălui.

Ca urmare a internării soției la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, soțul Anei Maria Stancu a obținut custodia exclusivă a copilului. Dar pentru că urmează să plece în voiaj din luna ianuarie, acesta a solicitat ca de copil să aibă grijă părinții lui. Magistrații din cadrul Judecătoria Constanța, prin sentința din data 13 decembrie au decis să admită cererea formulată de tatăl minorei și să delege temporar autoritatea părintească către părinții acestuia pe durata lipsei tatălui din țară. Sentința nu este definitivă.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dna Stancu si multe ca ea ,nevestele de navigatori , care nu stiu ce-s greutătile si multe nici MUNCA ,ȘTIU doar sa se împopotoneze ca niste pomi de craciun , sa bătă din picior ,să aiba servitori pentru toate necesitatile multe au si profitori(amanti) pentru ca impreună cu profitorii au de cine-s bate joc .....si de aceea pentru ca le lipeste modestia ,bunul simt si nu stiu ce-i respectul de sine, munca ,de prea mult bine AJUNG SA-ȘI FACĂ RĂU propriei familii ....SI REZULTATUL ....copil fără iubire de mamă ...familie destrămată
3
0
Pai flamndu asta de Victoras Rotaru autorul acestei stiri extraordinare mananca ce i da Pascalita si locuieste intr o maghernita.ce pretentii ai de la ei.au terminat toti facultatea la Papari si sunt slugile lu Murad.da le pace ca astia le crapa stomacu de foame
2
1
Da nu înțeleg ce treaba are cazul cu salariu și funcția omului? Asta va interesează pe voi replica sa scormoniti și sa infloriti kakatul.ca doar mâncați kkt de obicei
16
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436