REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

COPILUL din LAZU, dat DISPĂRUT după ce a COLINDAT, a fost GĂSIT în CONSTANŢA

COPILUL din LAZU, dat DISPĂRUT după ce a COLINDAT, a fost GĂSIT în CONSTANŢA

Replica API 26 decembrie 2020 | 00:01 8024

Un copil din Lazu a fost dat dispărut în Ajunul Crăciunului, după ce a fost cu colindul. Rudele au anunțat dispariția copilului la poliție și au cerut ajutor pe Facebook pentru găsirea lui.

Copilul a mai dispărut în urmă cu doi ani de acasă, dar a fost găsit în scurt timp.

Din fericire, după ore bune de căutări, copilul a fost găsit de oamenii legii vineri, 25 decembrie,în municipiul Constanţa, la un prieten.

Mirela PASCAL, A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mortimer... sa-ti iau ... in plua... hai sictir... esti penibil.... Lu ma-ta i s-o virusat pizda cand te-a facut si a trebuit sa dea reset de aceea functionezi numai cu ctraltdelete... handicap retard
1
0
Sa ne ia ma ta belitele in gura live pe xvideos in timp ce tu ti l bagi in ghiot cum iti place tie ghertzoiule..
5
2
Nu ar trebui sa permiti comentarii porcoase. Asa formati noua generatie?
4
1
Sa va iau cheia de la gat in pula!
3
3
daca nu existau astia cu generatia cheia de gat tu locuiai in pestera sau coliba acum.
5
1
Idiotule generatia cu cheia la gat sungem si noi cei nascuti in 80 90, voi astia mileniali sunteti cea mai retardata si cocalara generatie din istoria planetei mars in rasa ta de travestit !
8
1
Voi astia cu "generatia cu cheia de gat" va plangeti zadarnic trecutul. Sunteti niste nostalgici incurabili care, de fapt, plangeti dupa niste vremuri de-a dreptul imputite. Va laudati ca sunteti generatia reusita cand de fapt, nu e deloc asa. Sunteti niste incuiati la minte care nu faceti altceva decat rau daca ganditi cu mentalitatea din anii 60-70. O sa va ingropati copiii cu gandirea asta, luati aminte . Adaptati-va vremurilor ca altfel e de rau cu voi. Si purtati masca!
4
9
Esti tu ala de la 23.31. Pentru voi astia de la aur, toti sunt useristi. Du.te la sosoaca ta sa te flauseze cu fofoloanca ei.
5
2
Ptr 07.41.bai lache flausat .....ce treba are usr,pnl,hashtagistii cu dispaririria unui copil .....si eu am crescut cu cheia la gat,dar n-am fost printre cei care l-au votat pe aproape cel mai mare criminal din istoria romaniei si anume iluescu....din pacate tu si familia ta retarda asta au facut......in alta ordine de idei,sunt cu tinerii pentru ca ei trebuie sa aleaga ptr viitorul lor....as propune ca cei de peste 65 de ani sa nu mai aiba dreptul la vot pentu ca ei si-au trait viata si din cauza unora ca tine tineretul se indobitoceste....ps1sunt apolitic,dar ma duc la vot ..ps2 n-as rea ..
6
1
MARTOFI VINDE DROGURI
2
0
Repet ce ti-a mai scris cineva si mai inainte : Perseverezi in prostie ! In loc sa freci pula pe Internet cu comentarii idioate , mai bine pune mana pe Carte ! Acea carte se numeste GRAMATICA LIMBII ROMANE si fac aceasta precizare ca nu cumva sa o confunzi cu Cartea de Identitate ! De abia dupa ce nu o sa mai "mananci" litere si ai sa folosesti corect semnele de punctuatie ... ai acceptul sa iti dai cu parerea despre copii , Iluminatule !
7
2
Pentru toti care comenteaza aiurea .....Voi erati ,voi faceati si chiar faptul ca disparitia se declara dupa 24 ore. Voi cu gheia de gat , faceati si erati msndria in timpul comunismului pt ca nu erau atata analfabeti care se dau"afaceristi"ar legea era lege pt dezaxatii mintali iar declararea disparitoei dupa 24 de ore i n cazul unei adevarate disparitii ingreuneaza rezolvarea pozitiva a cazului.Dupa 24 de ore se constata de cele mai milte ori tragedii.
6
7
este asa de speriat tocmai din cauza faptului ca nu a stiut sa si educe copii. Nu a stiut sau nu a avut timp. I a dat o tableta si s a bucurat ca copilul sta linistit si el are timp sa stea pe internet. Este un usr ist frustrat. El actioneaza doar in gloata de rezist enti cu telefonul in mana pe post de arma. Cand e singur sta cuminte si nu si cere drepturile. E un fricos si se uita in curtea altora in loc sa si vada de educatia copilului. Asta e prostul care se oftica pe altii ca sunt rebeli si filmeaza cu telefonul pe cei care taie linia continua dar nu se face politist sa ia masuri. Prost.
11
3
Omule , constat cu dezamagire ca persisti in prostie ! Noi suntem generatia care am crescut cu cheia legata de un siret , la gat ! Noi am facut cinste Invatamantului romanesc , castigand sute de Olimpiade internationale ! Noi am facut armata ! Noi am construit 80 % din ce vezi mataluta in jur ! Bine ca traiesti tu in epoca telefonului mobil si a internetului , care a transformat tineretul intr-o gloata fara perspective ... labagiule !
26
6
Esti prost rau de tot si traiesti si in trecut. S-au schimbat vremurile bai! E rost de impacientare chiar si daca copilul lipseste 6h si nu stii ce-i cu el. Lumea asta e plina de oameni bolnavi, trafic de carne vie si alte nenorociri. M-am saturat sa citesc comentarii de la toti boschetarii care nu au copii si habar nu au cum este, da-n schimb sunt experti in toate. Mai vorbim cand o sa ai copil...a stai! Nu cred ca ti-ar face niciuna unul la cat de loser esti!
18
15
Copilul " disparuse " de 6 ore ! Conform legii , disparitia se ia in considerare , la minori , dupa 24 de ore ! Transformarea in cobai este masura idioata de a sta in case , pe care voi cei de la putere o impuneti prin amenzile uriase si filtrele de politie la intrarile in toate localitatile ... DESTEPTULE !
14
6
Are disparitia unui copil, cu transformarea ta in cobai??
7
13
Mai , in urma cu vreo 30 de ani , noi copiii , plecam cu Colindul dis de dimineata si ne intorceam rupti de oboseala si inghetati bocna de frig , pe la ora 22 , cu traista plina de bunatati si cu bani de buzunar ! Si nimeni nu se mai agita atata ! Ati inebunit ? Lasati copiii sa se bucure de traditii ! Din acest motiv avem adolescenti si tineri care nu socializeaza , inadaptati unei vieti din ce in ce mai anoste ! CHIAR VRETI SA NE TRANSFORMATI IN COBAI ?!?!?!
20
10
nu mai pot colinda copiii, din cauza haitelor de borati ce umbla cu colindul la furat.
45
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620