REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.5° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Corina Barbu, marea profesoară de la Ovidius, livrează hrană caldă la Primăria Amzacea... de 53.000 de euro

Corina Barbu, marea profesoară de la Ovidius, livrează hrană caldă la Primăria Amzacea... de 53.000 de euro

Mirela PASCAL 16 octombrie 2024 | 00:00 4720

Corina Barbu, directoare de hotel, ajunsă lector la Universitatea Ovidius cu media de licență 6, nu încetează să ne uimească! Atunci când nu este la Ovidius, își pierde timpul la Zodiac, hotelul pe care l-a scos la vânzare în urmă cu ceva timp. Iar antenele blondei de la Ovidius sunt atât de lungi, încât le întinde... până pe la Amzacea. Contractele cu Universitatea nu îi sunt suficiente, așa că a pescuit unul și de la Primăria Amzacea, pentru servicii de catering în cadrul programului „Masă caldă în școli“. Va asigura masa elevilor din comună pentru aproape 264.000 lei.

Corina Barbu, marea profesoara de la Ovidius, livreaza hrana calda la Primaria Amzacea... de 53.000 de euro

Replica v-a adus-o, în repetate rânduri, în atenție pe Corina Barbu, profa de la Ovidius cu media 6 la licență.  Corina Barbu a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, domeniul Management, în anul 2000, unde a avut media generală a anilor de studii, atenție, de 6,64, iar media la examenul de licență a fost de 6,33. Detalii despre cum a ajuns Barbu la Ovidius cu media rușinoasă, găsiți AICI.

Corina Barbu, marea profesoara de la Ovidius, livreaza hrana calda la Primaria Amzacea... de 53.000 de euro

Însă nu a ieșit în evidență doar prin prisma relației profesionale și de prietenie cu cei de la Ovidius, ci și prin activitățile pe care le întreprinde prin intermediul hotelului pe care-l deține, Zodiac. L-a condus atât de bine, încât pare că nu-i mai aduce satisfacția financiară de altă dată, așa că l-a scos la vânzare. Mai multe despre subiect, găsiți AICI. Prin firma în baza căreia funcționează Zodiacul, respectiv Atlantida Grama SRL, Corina Barbu a obținut și nenumărate contracte cu statul. Pe lângă Universitatea Ovidius, familia Barbu a primit contracte de la Primăria Constanța, dar și de la Armată. Adevărat, sume infime însă, puțin cu puțin se strânge mult, ar spune unii. Cel mai recent contract vine de la Primăria Amzacea, care nu este deloc de neglijat.

Corina Barbu, marea profesoara de la Ovidius, livreaza hrana calda la Primaria Amzacea... de 53.000 de euro

De precizat că respectivul contract, prin intermediul căruia Corina Barbu va asigura un sandwich și un fruct elevilor din Amzacea, a fost atribuit prin cumpărare directă, adică fără licitație, cu deschidere de oferte.

Primarul în funcție se pregătește să predea ștafeta!

Atlantida Grama SRL, controlată cu 30 % din acțiuni de Corina Barbu, iar restul de 70 % de soțul Nicușor Barbu, primește de la Amzacea nu mai puțin de 263.902 lei, echivalentul a peste 53.000 de euro. O performanță, am putea spune!

Corina Barbu, marea profesoara de la Ovidius, livreaza hrana calda la Primaria Amzacea... de 53.000 de euro

Precizăm că primar la Amzacea este Romică Stan, aflat pe funcție pe filiera PSD, care se pregătește să-și încheie mandatul la finalul acestei luni, după ce a pierdut alegerile în fața adversarului său, Adrian Laurențiu Gobeajă, viceprimar, care a câștigat fotoliul de primar cu un scor zdrobitor: 860 de voturi, în timp ce primarul în funcție a bifat doar 278 de voturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cori se pirlește la ochiul maro !huoooooo iar fisu tot acolo ,huooo
2
0
Ea este mama grasului ăla din poză? Ce tare familie, mă-sa curvet si fii-su o**z frustrat! Are și bărbat sau șla săracu a cedat nervos și ia lăsat pe ăștia în treaba lor?!
2
0
Cam acide articolele la adresa doamnei respective.Pan la urma daca detine o firma trebuie sa fac profit sa plateasca salarii si taxe. E normal sa caute sa fac profit. Acum probabil articolul e scris de vreo g***a, frustrata, iubita foarte rar spre deloc sau in scarba ...
1
2
O f.utelnita ireparabila , cu progenitura p.oponara care da tepe pe unde poate , un sifon , asta este Corina Barbu .La Zodiac mi al luat licenta ,la Zodiac mi am facut MASTERUL , ma doare in S.U.L.A .!!!! E plina tara de Corine si analfabeti
5
2
Rasauteanu cocota de la PSD era sluga la zodiac. Cory a inteles greu ca nu poate sa faca nimic cu fetitza LGBTQ
7
1
Asta este o cinstită cel puțin la fel pe cat ești tu de ziaristă.câte hectare de șaorma mănâncă fizicul tău diafan?
10
3
Dezgustător, dar până la urmă este r*mânia; cel mai corupt dintre toate UE
14
2

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445