REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Corina Bud a lipsit pentru o perioadă din showbiz. Acum, vedeta a mărturisit ce s-a întâmplat cu ea: „E un privilegiu pe care vi-l doresc și vouă”

Corina Bud a lipsit pentru o perioadă din showbiz. Acum, vedeta a mărturisit ce s-a întâmplat cu ea: „E un privilegiu pe care vi-l doresc și vouă”

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 799

Corina Bud este o cântăreață din țara noastră care și-a ținut mereu fanii cu sufletul la gură. Prin piesele ei antrenante, trupul ei de invidiat și aparițiile care mai de care mai inedite, vedeta a știu mereu să-și cucerească publicul.

Din păcate pentru fanii ei, cântăreața a lipsit pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, ceea ce i-a îngrijorat pe cei care o iubesc.

Corina Bud a explicat unde a fost plecată

Acum, vedeta a reapărut la un eveniment monden, unde a furat privirile tuturor invitaților cu ținuta ei.

Recunoscută drept una dintre cele mai excentrice artiste din țara noastră, Corina Bud  nu a făcut rabat nici de această dată de la titlul pe care l-a câștigat.

Cu această ocazie, vedeta s-a decis să le explice fanilor săi unde a fost plecată în perioada în care nu a mai apărut pe rețelele de socializare, dar și de ce a luat o pauză de la activitatea care a consacrat-o. De asemenea, proaspăt revenită în lumina reflectoarelor, Corina Bud le-a transmis urmăritorilor săi că are o surpriză pentru aceștia, și le-a făcut și o recomandare.

„Sunt foarte bine. Nu am dispărut, am călătorit foarte mult și asta e o mare bucurie pentru mine.

Între timp, am lansat și o piesă nouă(...). Peste tot am călătorit, urmează să plec în Japonia după sărbători. Cred că mi-a plăcut foarte tare în Seychelles, e o insulă care îmi place foarte tare. E un privilegiu pe care vi-l doresc și vouă și chiar vă sfătuiesc ca atunci când aveți un răgaz să nu vă zgârciți și să vă faceți o vacanță. Vă superîncarcă, vă oferă o altă viziune asupra vieții și dacă aveți ocazia și posibilitatea vă recomand să călătoriți chiar și cu cortul și cu rucsacul în spate”, a transmis Corina Bud, pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166