REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Corina Caciuc, surprinsă cu un buchet uriaș de trandafiri

Corina Caciuc, surprinsă cu un buchet uriaș de trandafiri

Valentina CAMARA 15 februarie 2023 | 00:00 776

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, mai ales după ce, pe lume, și-a făcut apariția și băiețelul celor doi, Liam. Antrenorul are toate motivele de bucurie să își răsfețe iubita, mai ales după ce aceasta i-a dăruit cel mai frumos cadou. Și, pentru că este Ziua Îndrăgostiților, Laurențiu Reghecampf a vrut să îi ofere partenerei sale un cadou cu totul special. Cum arată buchetul uriaș de trandafiri pe care l-a primit Corina Caciuc.

Corina Caciuc, surprinsa cu un buchet urias de trandafiri

Surpriză de proporții din partea lui Laurențiu Reghecampf pentru Corina Caciuc. Gestul antrenorului i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Și, pentru că astăzi milioane de oameni sărbătoresc "Ziua Îndrăgostiților", la fel a făcut și Corina Caciuc. Bruenta a avut parte de o surpriză de proporții chiar din partea antrenorului român.

În urmă cu puțin timp, pe pagina de Instagram a Corinei Caciuc a apărut o postare care i-a uimit plăcut pe fanii săi și ai lui Laurențiu Reghecampf. Bruneta a făcut publică o fotografie, în care le arată urmăritorilor cum a surprins-o partenereul său astăzi. Buchetul uriaș de trandafiri roșii pare că a fost pe placul iubitei lui Laurențiu Reghecamp.

Corina Caciuc, surprinsa cu un buchet urias de trandafiri

Cât costă rochia purtată de Corina Caciuc în ziua de Crăciun

Anul acesta a fost primul Crăciun pe care Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf l-au petrecut împreună. Și nu a fost unul obișnuit, asta pentru că fiul celor doi a fost alături de ei.

Chiar dacă nu au ales o destinație exclusivistă de vacanță, așa cum procedează vedele din showbiz-ul românesc, cei trei s-au simțit foarte bine și acasă, unde au petrecut timp prețios împreună.

Fotografia postată de antrenor a de venit virală pe internet. Imaginea a strâns peste 16.000 de like-uri, dar și o mulțime de aprecieri, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOTI TRAIESC CELE MAI FRUMOASE POVESTI DE DRAGOSTE, SI PANA LA URMA SE BAT SAU SE CEARTA CA, CHIORII PARCA AR FI CU TATSU , DAR DE FAPT SPALATA ESTE CA SI NOUA SI NCI KILOMETRAJ NU MAI ARE . ESTE O VORBA C---A E C---A SI-N A ZECEA REANCARNARE
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303