REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Corina Creţu: Trebuie să redăm cadrelor didactice locul pe care îl merită în societăţile noastre

Corina Creţu: Trebuie să redăm cadrelor didactice locul pe care îl merită în societăţile noastre

Victor ROTARU 10 februarie 2024 | 00:00 401

Condiţiile de muncă ale profesorilor au fost dezbătute, joi, în plenul Parlamentului European, concluzia fiind că este necesar să li se redea cadrelor didactice locul pe care îl merită în societate şi să li se ofere instrumentele necesare pentru a-şi face munca, potrivit europarlamentarului Corina Creţu.

Corina Cretu: Trebuie sa redam cadrelor didactice locul pe care il merita in societatile noastreCorina Creţu

"În cursul acestei dimineţi a avut loc dezbaterea privind condiţiile de muncă ale profesorilor în plenul Parlamentului European. Profesorii sunt arhitecţii viitorului nostru. Ei modelează minţile şi inimile tinerilor, le oferă instrumentele pentru a înţelege lumea şi îi îndrumă pe drumul către succes şi înţelepciune. În timpul pandemiei de Covid, aceştia au trebuit să îşi schimbe radical modul de predare, fără o pregătire prealabilă. Subliniez că viitorul României şi al Europei trebuie scris de tinerii de astăzi, iar pentru participarea lor efectivă la proiectul european, profesorii joacă un rol determinant. Trebuie să redăm cadrelor didactice locul pe care îl merită în societăţile noastre şi să le oferim instrumentele necesare pentru a-şi face munca. Rolurile lor sunt subestimate, iar condiţiile de muncă sunt în continuă degradare", a afirmat Corina Creţu, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt catedre tinute in mod special de directoare sau directori, pana e disponibil omul potrivit sa le ocupe. Oricat de mult ai lua la examen, nu se scoate la concurs pentru ca nu esti cine trebuie sau ... nu dai frumos din urechi. Ramai suplinitor, chiar daca nu vrei si nu iti convine acest statut.
0
1
Atata timp caf o sa existe parinti si iameni care au inteles gresit libertatea nu li se va reda licul pe care il merita, sunt parinti cu bani care au impresia ca l au prins pe dumnezeu de picioare si copii lor si ei ii sfideaza pe profesori, introducerea uniformelor nu vin la scoala imbracati si incaltati cu haine cat salariul pe 2 luni a unui profesor la scoala sa fie macar egali
2
0
Profesori calificatinu suplinitori mentionati
0
0
itoritice pregatite nu suplinCadre didac
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620