REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
24.9° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

Corina Martin: Peste 80.000 de turişti, așteptați la malul mării, în weekendul de Rusalii

Corina Martin: Peste 80.000 de turişti, așteptați la malul mării, în weekendul de Rusalii

A.F. 20 iunie 2024 | 20:16 661

„Pentru weekendul de Rusalii, așteptăm peste 80.000 de turişti la malul mării, în  România, cu un grad de ocupare de peste 70%“, a transmis Corina Martin, secretar general FPIOR și președinte RESTO Constanța.

Corina Martin: Peste 80.000 de turisti, asteptati la malul marii, in weekendul de RusaliiCorina Martin

Tarifele pentru cazare pe litoralul românesc au crescut cu numai 8% în acest an, față de 2023 - în comparație cu creșterile consistente ale tarifelor biletelor de avion și ale vacanțelor externe). 

Vremea se arată foarte bunǎ pentru primul bronz, iar apa mării este excelenta pentru îmbăiere. Cele mai căutate staţiuni de pe litoral sunt Mamaia, Eforie, Venus și Vama Veche și înregistrăm o creştere cu 20% a cererii, în luna iunie a acestui an, faţă de iunie 2023.

Această creștere se datorează atracțiilor  din zonă, noilor investiţii în hoteluri, ce cuprind și multe resorturi cu regim all inclusive, unei imagini mai bune a litoralului românesc dar şi stării excelente a vremii - foarte caldă pentru această perioadă. 

În  prezent, există încă promoţii last minute sau oferte speciale precum "plăteşti 6 nopţi, stai 7". Datorită tarifelor mici, de extrasezon, este posibil ca numărul de rezervări să crească în continuare. 

De Rusalii, tarifele disponibile în agențiile de turism pornesc de la 130 de lei camera/noapte, la un hotel de 3 stele din Jupiter, respectiv 140 de lei/noapte la un hotel de 4 stele din Saturn.

Pentru un pachet "All inclusive" la un hotel de 3 stele din Mamaia, o cameră dublă costă 550 lei/noapte, în timp ce la un hotel de 4 stele din Neptun se achită 500 lei camera dublă/noapte.

În acelaşi timp, o noapte într-o cameră la un hotel de 4 stele din Eforie Nord costă 340 de lei, tarif în care intră plajă privată şi şezlongurile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fetita, ce ai fumat?
0
0
muierea asta imbatranita in rautate si uratenie si-a inventat o organizatie numai ca sa figureze si ea ca sef undeva. de ce trebuie sa stim de la ea despre numarul turistilor cand exista omd care este cu mult mai profesionala dpdv al problemelor turismului decat fantomatica resto...?!? sa se duca cu scalambaiatul dereglat psihic pastaie sa mai defileze in rolul zeitei nefututis !
5
0
Si dupa Week-end ce va urma? o sa bata vantul in cursul saptamanii si se vor inghesui meltenii doar in week-end. Asta nu e turism. Voi care v-ati dat mari destepti, ati distrus turismul. tu si toti ca tine si toti ministri aia de c***t din 90 pana acum si toti prim-ministri tot de c***t!
4
0
prostii cred. ar fi bine s-o viziteze personal.
1
0
Va rog, sau poate chiar va rugam pentru ca inclin sa cred ca suntem multi care v-ar ruga acelasi lucru. Deci, va rugam frumos, respectuos sa nu ne mai prezentati aceasta , nici nu stiu cum sa-i spun. Ne merge rau toata ziua, toata luna si tot anul numai cand ne apare . Inca o data, va rog/rugam frumos si respectuos. Multumim in avans
5
0
Numai minții prin ziare,măi mumio de femeie Nu am văzut în viata mea o femeie mai urata și chinuită ca tine...îți dai impresii mari,dar ești 0..doar o mincinoasă afară după functii
11
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279