REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Corina Martin: România trebuie să schimbe modul în care se promovează la târgurile de turism din lume

Corina Martin: România trebuie să schimbe modul în care se promovează la târgurile de turism din lume

A.F. 6 decembrie 2023 | 00:00 1285

Corina Martin, președintele de onoare al Asociației Patronale RESTO Constanța, a declarat că România trebuie să schimbe modul în care se promovează la târgurile de turism din lume în 2024 pentru că este o țară generoasă în atracții turistice și cu un potențial turistic imens.

Corina Martin: Romania trebuie sa schimbe modul in care se promoveaza la targurile de turism din lume Corina Martin

„Mi-am asumat, cu responsabilitate, coagularea intereselor și obiectivelor Organizațiilor de Management de Destinație active în România, laolaltă  cu Asociațiile județene de Promovare și Dezvoltare a Turismului, prin Comisia OMD pe care o conduc în cadrul Consiliului Consultativ la Turismului, organizat pe lângă Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Pentru a centraliza, alături de alți colegi ai mei din industrie, o lista coerentă și eficientă de Târguri de Turism din lume la care România ar trebui să participe în 2024, și pentru a schimba consistent modul în care ne prezentăm și ne promovăm la aceste Târguri, trebuie să ne coordonăm și armonizăm între noi, așa încât am abordat și am discutat, deja, în aceste zile, cu colegii din OMD Constanța - Mamaia, OMD Mamaia Nord-Năvodari, OMD Mangalia, OMD Județ Constanța, cu colegi din Federația Asociaţiilor de Promovare Turistică din România - FAPT, Asociația Patronală RESTO Constanța, Asociația Patronală Eforia Turistică, Asociația Patronală Costinești și urmează să discut, în zilele ce vin, cu colegii din OMD Suceava și OMD Brașov.

Voi aborda, de asemenea, primari de stațiuni turistice, președinți de Consilii Județene ce au în patrimoniu zone turistice cu potențial și atracții turistice însemnate și voi discuta cu colegii din ANAT - Asociația Națională a Agențiilor de Turism, agenții de turism turoperatoare de turism intern și incoming, precum și cu Incoming România Association și cu colegii mei din Federația Patronatelor din Industria Ospitalității.

România este o tară atât de generoasă în atracții turistice și cu un potențial turistic imens, dar dacă nu învățăm să ne prezentăm şi să ne promovăm în lume, atunci cine ne vizitează, cum creștem contribuția la PIB a Industriei turismului, ce imagine ne construim și cu ce ne lăudam că suntem atractivi și chiar unici în lume? Deși chiar suntem!

Am încredere că împreună cu colegii mei din industrie și cu ministrul Ștefan Radu Oprea, vom aduce o schimbare reală în abordarea extrem de serioasă a acestei teme“, a transmis Corina Martin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corinooooo...ai cam saracit și numai ai de unde sa mulți niște bani...nici bărbații nu te mai vor toți fug de tine
1
0
ce mai vor si evazionstii astia?
1
0
Asta intelege ea din managementul turismului. Sa spuna ineptii si sa fie promovata in mass-media de catre pretini cu aceeasi cultura si valoare intelectuala.
2
0
o s*****a iinfractoare ordinara !!! Mwie !!!
3
0
Si voi trebuie sa va schimbati modul de a prezenta astfel de cotoarbe!!! Ce sa invat de la ea??? CUCURU?!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677