REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Cornel Dinu, reacție ironică după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Doar ea o mai poate bate pe Halep. E promiscuitatea fotbalului”

Cornel Dinu, reacție ironică după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Doar ea o mai poate bate pe Halep. E promiscuitatea fotbalului”

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 476

Cornel Dinu (70 de ani) e ultimul personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat opinia cu privire la scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel în urma căruia antrenorul Astrei a fost lovit în plină figură de soția lui Laurențiu Reghecampf.

Fostul jucător al lui Dinamo, trecut prin câteva conflicte dure de-a lungul timpului cu Anamaria Prodan, n-a ezitat s-o ironizeze pe cea care se autointitulează „cea mai importantă femeie din fotbalul românesc”.

„Lucrurile sunt mai confuze. S-a ajuns aici din cauza unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii și să spun cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun, că «singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan».

Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: «asta cultivăm, asta avem.» Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la TV Telekom Sport.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cornele, ne cunoastem din 1978, un sfat amice - daca o vezi pe strada ocoleste-o.
0
1
Sunt de acord ca prodanca e o jartea dar dinu e din acelasi os de curva ordinara !!! Muie cu cacat la amandoi !!!
4
1
De ce o amestecati pe Halep in mizeria voastra?? Nesimtitilor
12
0
jos palaria in fatza lui Dinu, are dreptate . Prodanca e o curva ce isi ridica poalele cu cine apuca. Reghe , Alexa sunt niste nulitati , ce incaseaza peste bot daca deschid gura in fatza ei.
6
4
Dinu este un om super destept care are multa dreptate in ceea ce spune
7
4
am uitat sa mai joc fotbal
4
0
wow!AUCI! Devii mai prost in 5minute
3
1
Wow! Super, reactia d-lui Cornel Dinu! Are dreptate. Prodanca este PROMISCUITATEA fotbalului, da. Este o nemernica, o parasuta, o snoaba, o batausa,...etc. Face de rusine fotbalul romanesc. Se crede cea mai importanta femeie din fotbalul romanesc, dupa mintea si capul ei acoperit cu plete false. Este intruchiparea raului, a falsitatii si snobismului. Este parasuta lui reghe ... si nu numai...... daa....
13
3

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212