REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Coronavirus - Băsescu: Dacă nu se iau urgent măsuri, vom avea curând un sistem medical în colaps

Coronavirus - Băsescu: Dacă nu se iau urgent măsuri, vom avea curând un sistem medical în colaps

Replica API 7 octombrie 2020 | 21:40 1885

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, luni, că alegerile parlamentare pot avea loc pe 6 decembrie numai cu luarea unor măsuri "imediate" privind limitarea cazurilor de COVID-19, în caz contrar, în "curând", sistemul medical va intra "în colaps".

"În goana după popularitate şi voturi, Iohannis şi Orban sacrifică un popor. Fără scrupule, fără urmă de milă pentru nişte amărâţi care vor fi victime sigure, cei doi iresponsabili din vârful statului împing lucrurile înainte. În plină pandemie, au redeschis cinematografele, teatrele, restaurantele, şcolile şi organizează două rânduri de alegeri. (...) Dacă nu se iau urgent măsuri, vom avea curând un sistem medical în colaps, iar pandemia va face ravagii în rândul populaţiei care va plăti factura pentru doi iresponsabili. (...) Altfel, şi pentru Iohannis şi pentru Orban şi pentru PNL, data de 6 decembrie va fi 'un pod prea îndepărtat'", a scris Băsescu, pe Facebook.

El a cerut autorităţilor închiderea "imediată" a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor, mall-urilor, a grădiniţelor, şcolilor şi a universităţilor".

"Cea mai mare parte a funcţionarilor din ministere, agenţii guvernamentale, primării, companii private, multinaţionale trec pe soluţia 'lucrului la domiciliu'; reducerea la maxim a transportului public; portul măştii devine obligatoriu în mod egal în spaţii închise şi în aer liber; interzicerea oricărei manifestări publice care implică mai mult de şase oameni; limitarea accesului în pieţele agroalimentare; testare masivă a populaţiei, nu numai a acelora care au deja simptome", a adăugat Traian Băsescu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sistemul s-a indreptat vertiginos spre colaps in momentul in care criminalul dorneanu la simpla dorinta a PSD si drept multumire a pensiei speciale primita pe nedrept in schimbul a mii de morti- morti pe care, cu siguranta, ii va avea pe constiinta, a dat acea criminala decizie ce a permis ca pe perioada a trei zile lucrurile sa se schimbe radical. NU invinovatiti guvernul, atata timp cat a fost blocat exact de cei ce acum se bat cu caramida in piept. Sper ca data de 6 decembrie sa fie ultima in care sa mai auzim de PSD
2
0
Tu vorbesti de incultura si analfabetism?
2
2
Ba bae,mata si tactu apevist te-au invatat sa fii asa nesi,sau securistii care-ti trag sforile,comunist nenoro.Tu si cariceanu veti disparea,sper si fizic.Debiteaza.ti prostiile lui fiita analfabeta,apoi trage apa,pe noi scuteste.ne,secatura inculta ce esti!
3
2
iar a baut fara sifon, e de scuzat
6
2
un securist dovedit ,in libertate,numai in Romania putea exista,.Acest golan a distrus o tara,nu cred ca exista in istoria Romaniei un personaj mai sinistru ca el,un produs al securitatii antiromanesti,un tradator de tara e putin spus,omul asta nu a tradat Romania, a urat aceasta tara si acest popor care i-a oferit increderea .Cand serviciile vor lucra pt romani acest indivit va disparea
12
5
Asta numai dupa cite tradari a facut ar trebui impuscat.Dar nu.El vrea sa le demonstreze americanilor cit de idioti sunt romanii si sunt.Si-a facut partid,PMP, si numai in Bucuresi l-au votat 75.000 de capete patrate.Ete unul a aparut si aici:bravo!
13
5
in sfarsit unul care gandeste
9
13

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436